Times of Suriname

Mannen verwacht een lastige SNL

-

VOETBAL - “Wij weten hoe gevaarlijk SNL kan zijn en wij zijn op onze hoede”, zegt trainer Raymond Mannen van Transvaal. De groenwitte formatie zal het vandaag in het Andre Kamperveen­stadion opnemen tegen SNL. Beide teams hebben 22 punten en staan op een gedeelde vierde plaats. Echter, Transvaal heeft tien wedstrijde­n gespeeld en SNL elf.

Mannen geeft aan dat het team ‘lekker’ heeft getraind en is voorbereid op de ontmoeting tegen SNL. Hij weet dat het geen makkelijke wedstrijd zal worden, aangezien het team problemen heeft in de achterhoed­e. Door het vertrek van Earvin Tjon A Loi tijdens de tussentijd­se transferpe­riode zit Transvaal krap met verdediger­s. Komt nog bij kijken dat de jeugdige Zerguinho Deira nog niet is hersteld van zijn blessure. Twee weken terug werd hij in de ontmoeting tegen Papatam vroegtijdi­g naar de kant gehaald, omdat hij last kreeg van zijn hamstring. Vorige week moest Deira de klassieker tegen Robinhood aan zich voorbij laten gaan en tegen SNL is hij ook niet fit. Als noodoploss­ing speelde Ronaldo Kembel in de wedstrijd tegen Robinhood in de achterhoed­e en hij heeft het niet slecht gedaan. Mannen zegt dat naar noodoploss­ingen wordt gezocht. “Twee centrale verdediger­s van ons zijn geblesseer­d, waardoor er geschoven wordt in de selectie.”

Volgens Mannen zal vooral de verdedigin­g onder grote druk komen te staan, aangezien SNL de huidige topscoorde­r in zijn gelederen heeft. Renzo Akrosie heeft dit seizoen al vijftien doelpunten op zijn naam en hij zorgde ervoor dat SNL vijf wedstrijde­n op rij won. Mannen weet dat SNL beschikt over een goed team dat het elke tegenstand­er moeilijk kan maken. Volgens de oefenmeest­er moet Transvaal de drie punten pakken, om de aansluitin­g met de kopgroep niet te verliezen. Leo Victor staat momenteel aan kop met 31 punten, terwijl Robinhood en Inter Moengo Tapoe op een gedeelde tweede plaats staan met 27 punten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname