Times of Suriname

Teams tweede divisie meest actief tijdens tussentijd­se transfer

-

VOETBAL - De teams die deelnemen aan de competitie in de tweede divisie waren heel actief tijdens de tussentijd­se transfers van de Surinaamse Voetbal Bond. Vooral Bintang Lair en Jong Aurora hebben zich heel goed versterkt. De eerstedivi­sieteams waren niet zo actief, maar hebben wel spelers verloren.

Bintang Lair trekt vijf spelers aan, vier van de eerste divisie en een van de tweede divisie. Het team dat hoge ogen gooit naar het kampioensc­hap neemt Urano Morris, Gillermo Faerber en Gianni Saldi over van Transvaal, terwijl Ricardo Faerber ook de overstap doet van eerstedivi­sieteam Nishan’42 naar de tweede divisie. De andere speler die het team, dat op de derde plaats staat, heeft aangetrokk­en, is Mattheus Cordeiro. Jong Aurora dat op de negende plaats staat in de tweede divisie neemt Cherinio Lugard (Sentea), Graziano Wachter (PVV), Owane Mai (SVG) en Carlos Adjako (Tahiti) over. Jong Aurora wil hiermee alles doen om volgend seizoen in de tweede divisie te blijven. Kamal Dewaker (KD) versterkt zich met Rigillio Bomisa (Napoli), Kevas Pinas (The Young), Siriel Wee Wee (Tahiti) en Valentino Kentie (Gremio). KD staat in de tweede divisie op de vijfde plaats. Het sukkelende Deva Boys dat op de tiende plaats staat in de tweede divisie neemt Claudio Kentie (Hind Boys), Brilliano Doornkamp (Nishan’42) en Martin Apianai (Broki) over. Verder neemt Slee Juniors Delano Bakatia van TBL over en Flamingo neemt Gilmar Amelo van OSV.

In de eerste divisie waren West United en Broki de meest actieve teams. West United versterkte zich met Earvin Tjon A Loi, Cherwin Doorson en Jerny Faerber. Allen komen over van Transvaal. Broki versterkte zich met Ricardo Berenstein (Leo Victor), Chagamire Boldewijn (Voorwaarts) en Olvido Misidjang (Notch). Verder neemt Papatam Ronnie Aloema van Walking Boyz over.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname