Times of Suriname

Deepika Padukone bevestigt start filmopname­s Chhapaak

-

Kelno Vorswijk van Kelly’s Art, die bekend is van het maken van portretten van bekende Surinamers en ook bellypaint, heeft Gail Eijk verrast met een portret, omdat hij haar een heel sterke, mooie en voorbeeldi­ge vrouw vindt die durft. Ze is een vrouw met liefde en hij heeft respect voor haar. Kelno heeft de STVS (Surinaamse Televisie Stichting) met zijn idee benaderd. De zender ging naarmate de tijd akkoord met de verassing van zijn personeels­lid.

Gail reageerde heel verrast op het cadeau en gaf aan dat deze geste haar een hartverwar­mend gevoel geeft.

Kelno heeft voor het eerst iets gedaan waarbij hij zich heel trots voelde. Hij gaf aan dat hij al langer dan tien jaar met het idee rondliep om Gail te verrassen met een portret, maar het juiste moment ontbrak.

Hij besloot in verband met Valentine dit bekende televisiep­ersonage te verrassen. Kelno heeft dit namens alle Surinamers gedaan, zodat mensen in hem blijven geloven en hem blijven supporten. Hij bedankt het hele team van de in het bijzonder de directeur, want die heeft hem groen licht gegeven. Deepika Padukone maakt zich klaar voor haar rol als Laxmi Agarwal, overlevend­e van een zuuraanval, in haar filmbiogra­fie De filmopname­s zullen in maart beginnen.

Padukone heeft dit nieuws tijdens de Filmfare Glamour en Style Awards gedeeld: “Ik kan nu nog niet veel zeggen, slechts dat we al zijn begonnen met de voorbereid­ingen en volgende maand beginnen de opnames. Dat is alles wat ik kan zeggen”, vertelt ze.

Chhapaak wordt geregissee­rd door Meghna Gulzar en Vikrant Massey speelt de hoofdrol. Gulzar heeft het begin van de voorbereid­ingen op deze film ingeluid door een foto op Instagram te plaatsen. (BizAsia/Foto: The Indian Express)

 ??  ?? STVS M.PonitChhap­aak.
STVS M.PonitChhap­aak.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname