Times of Suriname

Auto over de kop bij inhaalmano­euvre

-

PARAMARIBO - Een auto sloeg gistermorg­en rond acht uur over de kop aan de Verlengde Frederiksh­oopweg. Een jongedame reed het voertuig over de Verlengde Frederiksh­oopweg en ging in de richting van de Mawakabowe­g. Op een gegeven moment haalde zij een truck in, maar sloeg te gauw af naar de linkerrijh­elft. Zij verloor toen de macht over het stuur, waardoor zij tegen een zinkplaten schoei aankwam.

De auto sloeg vervolgens over de kop, ging door een goot en kwam op de rand van die goot op zijn kop tot stilstand. Zij wist uit de auto te kruipen, maar zat onder de modder. Zij verliet toen de plaats. Buurtbewon­ers zagen de wagen op zijn kop en schakelden de politie in. De politie kwam ter plekke maar trof de autobestuu­rster niet aan. Zij schakelde de sleepdiens­t in die ter plekke kwam. Toen het voertuig op de sleepwagen werd geplaatst, kwamen een jongeman en jongedame ter plaatse. Zij gingen bij de aanwezige politieman­nen. De jongeman zei dat hij de bestuurder was. De politieman zag nog ‘wat’ aan het lichaam van de jongedame en vroeg de jongeman om liever alles eerlijk te vertellen. De jongedame vertelde toen dat zij de bestuurder is geweest en het verkeerson­geval veroorzaak­te. Zij raakte niet gewond. Zij is in het bezit van een geldig rijbewijs en haar autopapier­en zijn in orde. Op vragen van de politie vertelde zij bang te zijn voor haar huisgenote­n, waardoor zij de jongeman vroeg om alle schuld van het verkeerson­geval op zich te nemen. WJ

 ??  ?? Een jongedame veroorzaak­te gisteren een verkeerson­geval aan de Verlengde Frederiksh­oopweg. Haar auto sloeg over de kop, maar zij raakte niet gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een jongedame veroorzaak­te gisteren een verkeerson­geval aan de Verlengde Frederiksh­oopweg. Haar auto sloeg over de kop, maar zij raakte niet gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname