Times of Suriname

Neres gelooft in stunt in Madrid

-

VOETBAL - Ajax ging woensdagav­ond met 1-2 onderuit in de achtste finales van de Champions League tegen Real Madrid. Toch is er hoop in Amsterdam.

Het bereiken van de kwartfinal­es wordt na de verliespar­tij op eigen veld een hels karwei. David Neres gooit de handdoek desondanks niet in de ring. De Braziliaan­se aanvaller geeft in gesprek met FOX Sports aan dat hij nog altijd vertrouwen heeft in een goede afloop.

Ajax speelde een sterke eerste helft en leek via Nicolás Tagliafico zelfs op voorsprong te komen. Na ingrijpen van de videoarbit­er werd het doelpunt afgekeurd. “We speelden zoals we hoorden te spelen. We hadden het in ons om Real Madrid te verslaan en hebben alles gegeven”, aldus Neres, die aan de kant van Ajax werd verkozen tot man van de wedstrijd. “Ik ben daar erg blij mee want ik heb het maximale gegeven. We wilden dolgraag winnen, maar jammer genoeg gebeurde dat niet.” Real Madrid kwam via Karim Benzema op voorsprong. Hakim Ziyech tekende nog voor de gelijkmake­r, waarna invaller Marco Asensio de eindstand op 12 bepaalde in het voordeel van de Spanjaarde­n.

De return staat op dinsdag 5 maart op het programma en Neres denkt dan een stunt te kunnen bewerkstel­ligen. “Het is aan ons om het tij te keren. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de kwartfinal­e van de Champions League gaan bereiken.” (Goal)

 ??  ?? Ajax ging woensdagav­ond met 12 onderuit in de achtste finales van de Champions League tegen Real Madrid. (Foto: Nusport)
Ajax ging woensdagav­ond met 12 onderuit in de achtste finales van de Champions League tegen Real Madrid. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname