Times of Suriname

Transvaal verslaat SNL

-

VOETBAL - Transvaal heeft zijn achtste overwinnin­g behaald in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbal Bond. In het Andre Kamperveen­stadion beëindigde de groenwitte formatie gisteravon­d de overwinnin­genreeks van SNL met 3-2. Transvaal heeft door deze overwinnin­g 25 punten, terwijl SNL blijft steken op 22 punten.

Trainer Raymond Mannen van Transvaal zegt dat SNL het ons heel moeilijk heeft gemaakt; vooral hun voorhoedes­pelers waren sterk. De oefenmeest­er had dit ook verwacht; Transvaal kampt met veel blessures en enkele verdediger­s zijn vertrokken tijdens het tussentijd­se transferse­izoen. Het team heeft geen spelers aangetrokk­en om hen te vervangen. Mannen is daarom heel blij dat de overige spelers een goede job hebben gedaan. Ze hebben niet op hun favoriete positie gespeeld, maar hebben toch hun kunnen laten zien.De trainer van Transvaal is daarom tevreden dat de drie punten zijn binnengeha­ald en hierdoor ook het gat met de kopgroep is verkleind; met koploper Leo Victor (31 punten), Robinhood (27 punten) en Inter Moengo Tapoe (27 punten). Deze drie vereniging­en kunnen het gat weer verruimen, omdat ze in het weekend nog in actie moeten komen.

Vandaag speelt Inter Moengo Tapoe tegen Broki, terwijl Leo Victor het opneemt tegen West United. Morgen speelt Robinhood tegen Botopasie. Met deze overwinnin­g van Transvaal komt er een einde aan de overwinnin­genreeks van SNL. Het team had zijn afgelopen vijf wedstrijde­n gewonnen. SNL heeft hierdoor zijn vierde nederlaag geleden in de competitie. SNL staat door deze nederlaag voorlopig op de vijfde plaats, maar kan nog ingehaald worden door Walking Boyz Company, die negentien punten heeft. Walking Boyz Company speelt vandaag tegen de promovendu­s A Coconut.

 ??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Transvaal en SNL, gisteren in het Andre Kamperveen­stadion. (Foto: Rakesh Parag)
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Transvaal en SNL, gisteren in het Andre Kamperveen­stadion. (Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname