Times of Suriname

De Gea naar Real blijft een optie

-

VOETBAL - Real Madrid en David De Gea, het blijft een eeuwige flirt. De Spaanse doelman van Manchester United werd al talloze keren in verband gebracht met een terugkeer naar zijn thuisland, maar tot een echte transfer kwam het nooit. Nu Thibaut Courtois tussen de palen staat in het Estadio Santiago Bernabéu zou je dan ook denken dat de geruchten zouden gaan liggen. Maar niets is minder waar.

Eerder deze week werd al gesuggeree­rd dat Jan Oblak van stadsgenoo­t Atlético wel eens een transferca­rrousel onder doelmannen teweeg zou kunnen brengen. De Sloveen zou mogelijks een verhuizing naar Old Trafford willen forceren, waardoor De Gea er zou mogen vertrekken. Een kans die ‘De Koninklijk­e’ ondanks de aanwezighe­id van Courtois, toch Gouden Handschoen op het voorbije WK en de Wereldkeep­er van het Jaar 2018, volgens diverse Engelse media niet wilt laten liggen. Vandaag kwam het thema opnieuw aan bod in de podcast The Transfer Window.

Daar sloot journalist Duncan Castles niet uit dat Real na Eden Hazard opnieuw een van de beste spelers uit de Premier League weglokt, al zou de prioriteit nog steeds De Gea zijn ploegmaat Paul Pogba zijn. “Real is zeker en vast nog geïnteress­eerd in De Gea, maar hij is niet hun prioriteit”, aldus Castles. “Ze denken wel aan hem en als ze een deal kunnen vinden, kan het best zijn dat ze ervoor gaan. De Madrilenen beseffen namelijk dat hij ofwel deze zomer, ofwel de volgende waarschijn­lijk vertrekt. Dit is dus een uitgelezen opportunit­eit om hem te strikken.”

(VN)

 ??  ?? David de Gea staat wederom op de radar van Real Madrid.
(Foto: Goal)
David de Gea staat wederom op de radar van Real Madrid. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname