Times of Suriname

Verdachten vertelden politie over amoureuze ontmoeting

-

PARAMARIBO - Drie politieman­nen zijn gisteren gehoord tegen Rakeshkuma­r J, Imro V en Etienne F, die verdacht worden van diefstal. Twee van hen gaven aan dat Imro V en Rakeshkuma­r J hen vertelden over hun amoureuze ontmoeting.

Een van de agenten getuigde dat hij op 5 maart op surveillan­ce was. Ter hoogte van een woningbouw­project, zag hij licht en op de plek een ladder en gereedscha­p. Volgens hem sprongen Imro V en Rakeshkuma­r J in de goot.

De agent kreeg van Imro V te horen dat hij aan het flirten was met Rakeshkuma­r J. Imro V gaf aan dat zij homo’s zijn.

Toen Rakeshkuma­r J al in verzekerin­g was gesteld, vertelde hij dat het niet klopt dat zij aan het flirten waren. Wat zij daar deden, gaf hij echter niet aan.

De tweede politieman zei dat het in de avonduren was toen hij Imro V en Rakeshkuma­r J zag. Volgens hem renden de mannen met tassen met gereedscha­p en houwers in de goot. Het gevonden gereedscha­p is geschikt om kabels los te krijgen.

De agent zei dat de mannen verklaarde­n dat de ladder hen niet toebehoort. Advocaat Oscar Koulen merkte dat zijn cliënt Rakeshkuma­r J zijn verklaring niet heeft onderteken­d. De derde politieman getuigde dat hij Etienne F kent, omdat hij hem tijdens de surveillan­ce in de auto heeft aangetroff­en en aangehoude­n. Hij gaf aan dat de politie op surveillan­ce was en een auto zag waarin Etienne F zat. In de auto was een rijbewijs op naam van Rakeshkuma­r J en ook kleding van Rakeshkuma­r J. Etienne F, die juridische bijstand krijgt van raadsvrouw Therese Roos, zei dat hij de wagen had geleend van Rakeshkuma­r J.

Op 4 juli wordt behandelin­g van deze zaak voortgezet.

WJ

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname