Times of Suriname

Cillessen betrokken in ruildeal

-

VOETBAL FC Barcelona en Valencia zijn in gesprek over een mogelijke ruildeal. Als de twee Spaanse clubs eruit komen, verkast Jasper Cillessen naar Valencia en bewandelt Neto de omgekeerde route.

Dat meldt het Catalaanse RAC1. Barça en Valencia zouden maandagoch­tend hebben gesproken over de dubbele transfer. Cillessen ziet de Spaanse bekerwinna­ar wel zitten, terwijl Neto graag in Camp Nou zou keepen. Hij accepteert dat hij de standin van MarcAndré ter Stegen wordt - de rol die Cillessen de laatste drie jaar had.

Cillessen beschikt bij Barcelona over een contract tot de zomer van 2021, maar maakt er geen geheim van dat hij weer elke week wil spelen. In drie seizoenen keepte de dertigjari­ge Oranjeinte­rnational slechts 32 wedstrijde­n voor Barça, waarvan 24 in de Copa del Rey, vijf in de Primera División en drie in de Champions League.

Neto (29) verkaste in 2017 van Juventus naar Valencia. Hij is de eerste keus van trainer Marcelino en kwam afgelopen seizoen tot 34 optredens. Het is niet bekend of Barcelona dan wel Valencia financieel water bij de wijn moet doen om de ruildeal te realiseren. (VP) VOETBAL Als het aan Francesco Totti had gelegen, dan droeg Hakim Ziyech nu het shirt van AS Roma. Dit blijkt uit de persconfer­entie die de clubicoon gisteren had bij zijn plotseling­e afscheid, zonder dat de naam van Ziyech daadwerkel­ijk werd genoemd. Bronnen dicht bij de club melden echter dat Totti het wel degelijk over de Ajacied heeft. De oudaanvoer­der, die de afgelopen twee jaar als directieli­d fungeerde, kan zich niet langer vinden in het beleid van de Serie Aclub en voelt zich onder de huidige eigenaar

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname