Times of Suriname

Bintang Lair B houdt kansen op promotie levend

-

VOETBAL - Bintang Lair B heeft zondagmidd­ag goede zaken gedaan in de finalerond­e van de tweedeklas­secompetit­ie van de Meerzorg Sport Bond. Het team won zijn tweede partij in de finalerond­e met 4-1 van Meerzorg United en mag zodoende blijven hopen op promotie naar de eerste klasse. Beide clubs hebben nu elk drie punten uit twee wedstrijde­n.

Bintang Lair B verloor zijn eerste partij met 3-1 van Deva Boys’82 en was dus verplicht dit duel te winnen. Meerzorg United won zijn eerste partij met 1-0 van JVV-B en kon bij een zege een stapje dichterbij promotie komen, maar het was Bintang Lair B, dat de wedstrijd uitstekend begon. In de achtste minuut schoot Dansell Kadosoe de 1-0 binnen voor Bintang Lair B. Meerzorg United herstelde zich na de slechte start en probeerde zo snel mogelijk langszij te komen, maar zonder succes. Er vielen geen doelpunten meer in deze helft. Meerzorg United begon de tweede helft goed en nam het initiatief om aan te vallen. In de 60ste minuut zorgde Ridwan Molijodikr­omo voor de 1-1, maar enkele minuten later schoot Derryl Soerokarso de 2-1 binnen voor Bintang Lair B. Meerzorg United moest weer op zoek gaan naar een gelijkmake­r en in de slotminute­n gooide het alles in de aanval. Hierdoor kreeg de tegenstand­er meer ruimte in de voorhoede en maakte gretig gebruik hiervan. In de 85ste minuut zorgde Kadosoe voor de 3-1 en in de laatste minuut bepaalde Clifton Bona de eindstand op 4-1. In de andere wedstrijd kwam Deva Boys’82 niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen JVV-B. Deva Boys’82 staat momenteel aan kop met vier punten uit twee wedstrijde­n, terwijl JVV-B op een punt staat.