Times of Suriname

PSG wil Milinkovic-Savic overnemen

-

VOETBAL - Paris SaintGerma­in is bereid om ver te gaan voor de komst van Sergej Milinkovic-Savic, zo verzekerde Canal+ . Volgens de betaalzend­er heeft de kampioen van Frankrijk zich bij Lazio gemeld met een bod van 75 miljoen euro plus 5 miljoen aan variabelen. Lazio verlangt een bedrag van honderd miljoen euro.

Deze week zal zaakwaarne­mer Mateja Kezman in gesprek gaan met Leonardo, de teruggekee­rde sportief directeur van PSG. Leonardo is vastberade­n om zijn terugkeer op te luisteren met een ‘grote transfer’ en lijkt op medewerkin­g van Lazio te kunnen rekenen. Voorzitter Claudio Lolito van Lazio vertelt in La Gazzetta dello Sport dat de club bereid is om mee te denken, als Milinkovic­Savic de wens uitspreekt om elders aan de slag te gaan. “Bij Lazio willen we alleen spelers hebben die ook zelf willen blijven”, maakt de preses duidelijk. “Als een speler de intentie uitspreekt om een nieuwe uitdaging aan te gaan, dan zullen wij niet in de weg liggen.” Over de hoogte van een eventuele transferso­m wil hij nog niets kwijt. “Onderhande­lingen vinden niet plaats via de krant, maar ik kan wel zeggen dat hij vorig seizoen alom werd gezien als de beste middenveld­er in de Serie A.”

Eerder deze maand meldde il Corriere dello Sport nog dat Juventus serieus in de markt is voor Milinkovic-Savic. De Italiaanse kampioen is bereid om een transferso­m te betalen en zowel Leonardo Spinazzola als Cristian Romero richting Rome sturen, waardoor de waarde van honderd miljoen euro benaderd moet worden. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname