Times of Suriname

Ricochet krijgt titelkans

-

WWE - Ricochet heeft de Fatal 5-way-eliminatie­wedstrijd gewonnen en heeft hierdoor de mogelijkhe­id gehad om te vechten voor het United States-kampioensc­hap. Samoa Joe is de huidige United States-kampioen. Deze ontmoeting zal zondag plaatsvind­en tijdens de eerste editie van Stomping Grounds, dat georganise­erd wordt in het Tacoma Dome in Tacoma, Washington.

Ricochet moest het opnemen tegen The Miz, Cesaro, Braun Strowman en Bobby Lashley. Joe was ook naar de ring gekomen en zat aan de commentaar­tafel. Hij zag hoe Strowman aan het begin de wedstrijd domineerde. Strowman sloeg alle worstelaar­s naar de grond. Hij pakte hierna Cesaro en sloeg hem voor de tweede keer naar de mat. Hij elimineerd­e hierdoor Cesaro. Hierna was het de beurt aan Lashley. Strowman was niet te stoppen. Ricochet probeerde hem naar de grond te krijgen, maar faalde. Hierna kwamen Cesaro en Lashley weer in de ring en vloerden Strowman. Lashley gaf Strowman een spear, waarna Ricochet op hem sprong. Ricochet schakelde hierna Strowman uit voor de wedstrijd. Ricochet en The Miz waren de twee overgeblev­en worstelaar­s en een van deze twee zou Joe uitdagen voor de titel.

Ricochet viel The Miz aan, maar kon hem niet in het gezicht trappen. The Miz trok profijt daaruit en viel Ricochet aan. Hij hield Ricochet vast in een greep, maar die ontsnapte. Hierna maakte The Miz een fout, waardoor Ricochet won. Joe kwam hierna naar de ring en viel Ricochet aan, maar die counterde terug. Ricochet sprong op Joe, die hierdoor buiten de ring viel. Joe liep hierna weg en zei: “Ik zie je wel zondag.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname