Times of Suriname

Klopp belooft actie

-

Liverpool deed het afgelopen seizoen tot aan de laatste speeldag mee om de Engelse landstitel, terwijl aan het begin van deze maand beslag werd gelegd op de Champions League. The Reds zijn volgens Klopp ‘ambitieus’ en volgend seizoen gaat de club opnieuw voor het hoogst haalbare. Om de strijd om het kampioensc­hap de komende voetbaljaa­rgang wel te winnen, gaat de nummer twee van het afgelopen Premier League-seizoen de markt op. Volgens geruchten in de Engelse tabloids staan verschille­nde spelers op het verlanglij­stje. Zo werden spelers als Ousmane Dembélé,

Advertenti­e Bruno Fernandes en Junior Firpo gelinkt aan Liverpool. “Liverpool is een ambitieuze club. Als we niet dezelfde bedragen zouden uitgeven als andere clubs, zouden we niet in staat zijn om de concurrent­ie aan te gaan”, aldus Klopp tegen ZDF. “Iedereen strooit met geld, dus wij moeten hetzelfde doen.”

Daniel Sturridge en Alberto Moreno hebben de club transfervr­ij verlaten. In de zoektocht naar een nieuwe linksback is Liverpool naar verluidt uitgekomen bij Real Betis. Firpo staat volgens Sport bovenaan het verlanglij­stje van Klopp en heeft een gelimiteer­de afkoopsom van vijftig miljoen euro in zijn contract staat. Andrew Robertson is de eerste keus in de hoofdmacht van Liverpool, maar Klopp heeft graag een extra optie achter de hand. De Spaanse jeugdinter­national werd eerder al gelinkt aan Barcelona en Manchester United. (VI)

 ??  ??
 ??  ?? Manager Jürgen Klopp van Liverpool zal actie ondernemen op de transferma­rkt. (Foto:AD)
Manager Jürgen Klopp van Liverpool zal actie ondernemen op de transferma­rkt. (Foto:AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname