Times of Suriname

Relatie was al twee jaar voorbij toen Rich 26 miljoen won, nu moet hij toch de helft aan zijn ex terugbetal­en

-

Een Mega Millions-biljet van één dollar leverde Rich Zelasko 30 miljoen dollar op. 30 miljoen dollar, oftewel 26,5 miljoen euro... Het bedrag dat Rich Zelasko zes jaar geleden dankzij Mega Millions in de wacht sleepte, spreekt tot de verbeeldin­g. Een rechter heeft nu echter beslist dat zijn ex MaryBeth recht heeft heeft op de helft van dat bedrag. Het koppel uit Pontiac (Michigan) was al twee jaar uit elkaar toen de Amerikaan het winnende biljet kocht, maar de scheiding was nog niet officieel uitgesprok­en.

MaryBeth schakelde een trosje advocaten in om haar gelijk te halen, tot twee keer toe met succes. Zo oordeelde een rechter uit Oakland County in eerste instantie dat 13,25 miljoen euro haar richting moest uitgaan. Zelasko ging in beroep tegen die uitspraak, maar moet nu dus opnieuw het onderspit delven. Hoe verging het die andere EuroMillio­nswinnaars? Niet altijd even geweldig

“Het klopt dat Zelasko die ene dollar uitgegeven heeft om de jackpot op de kop te tikken”, stelde bemiddelaa­r John Mills. “Maar dat geld was op dat moment voor de wet nog gemeenscha­ppelijk bezit en dus ging het om een gedeelde investerin­g.” De advocaat van Zelasko kan zijn oren niet geloven. “Rich had geluk in het spel, maar dat heeft hij zelf afgedwonge­n. MaryBeth heeft hier niets mee te maken.” De voormalige tortelduif­jes waren in 2004 in het huwelijksb­ootje gestapt, samen hebben ze drie kinderen. In 2011 vroeg het koppel de scheiding aan, maar die werd pas vorig jaar officieel afgehandel­d. (HLN)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname