Times of Suriname

Man United bereid om Lukaku te laten gaan

-

VOETBAL - Een overgang van Romelu Lukaku van Manchester United naar Internazio­nale lijkt steeds realistisc­her te worden. Gianluca Di Marzio van Sky Italia meldt dat de Engelse grootmacht bereid is de spits eerst voor twee jaar te verhuren voor tien miljoen euro, alvorens Inter de Belg verplicht moet overnemen door een optie tot koop ter hoogte van zestig miljoen.

Volgens de transferex­pert wordt het eerste formele bod momenteel voorbereid, nadat alle partijen al meerdere gesprekken hebben gevoerd. Inter kan niet meteen zeventig miljoen euro overmaken aan United. De Italiaanse club hoopt United te overtuigen met de genoemde constructi­e, aangezien trainer Antonio Conte de internatio­nal dolgraag aan zijn selectie wil toevoegen.

Ook Het Laatste Nieuws meldt dat Inter United hoopt te overtuigen met de verplichte optie tot koop. Volgens de Belgische krant staat United echter niet open voor een ruildeal. ‘Enkel harde cash’, zo klinkt het.

Het voorstel van Inter wordt volgende week besproken met United. Zaakwaarne­mer Federico Pastorello liet eerder al weten dat Lukaku graag naar i Nerazzurri verkast. “Het is zijn droom en zoals alle dromen zijn die moeilijk te verwezenli­jken. Maar niets is onmogelijk. Inter probeert hem te strikken. Lukaku heeft openlijk zijn plannen en wensen uitgedrukt. We zullen zien”, aldus de belangenbe­hartiger.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname