Times of Suriname

All Stars heeft aan een helft genoeg

-

ZAALVOETBA­L – Door een sterke eerste helft won All Stars in de hoofdklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Woensdag in de Anthony Nestysport­hal won het team van Zwaluw’96 met 4-2, na een 4-1 ruststand. De wedstrijd begon op een heel hoog tempo en de score werd al geopend in de tweede minuut door Daninio Gill: 1-0. Zwaluw’96 antwoorde hierna direct terug, nadat clubtopsco­order Ike Adams het net vond: 1-1. Hierna namen beide teams een terughoude­nde stijl aan en probeerden meer via de counters toe te slaan. Na vijf minuten begon All Stars weer de aanval op te zoeken. Het team oefende druk uit op de verdedigin­g van Zwaluw’96 wat resulteerd­e in doelpunten. In vijf minuten tijd vond All Stars drie keer het net. In de twaalfde minuut gaf Raydel Lioe Anjie de voorsprong weer aan All Stars, waarna Benjamin Saling het derde doelpunt maakte: 3-1. Drie minuten voor het rustsignaa­l was het Selassie Zandveld die de ruststand bepaalde op 4-1. In de tweede helft heeft Zwaluw’96 alles gedaan om de achterstan­d te verkleinen, maar dat lukte niet. All Stars hield de ruimtes klein in de achterhoed­e en hierdoor kon Zwaluw’96 geen goede scoring mogelijkhe­den krijgen. All Stars verdedigde goed, maar in de 32ste minuut ging het team in de fout. Het team verloor het leder op het middenveld en Zwaluw’96 trok profijt daaruit. Diego Tempico maakte het laatste doelpunt van de wedstrijd, want hierna vonden geen van de teams het net. VOETBAL - Curaçao neemt het in de kwartfinal­es van de Gold Cup op tegen de Verenigde Staten. Dat land eindigde dankzij een 1-0-zege op Panama als winnaar van groep D. Jozy Altidore werd in