Times of Suriname

PSV vertrekt zonder Lozano naar trainingsk­amp

-

VOETBAL - PSV vertrok maandag richting het Zwitserse Verbier voor een trainingsk­amp. Trainer Mark van Bommel heeft in zijn selectie voor de trainingss­tage vijf nieuwe spelers opgenomen, zo maakt PSV via de officiële kanalen bekend. Hirving Lozano maakt geen deel uit van het keurkorps van de Eindhovena­ren, daar hij in Nederland achterblij­ft om te revalidere­n van zijn knieblessu­re.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Lozano inmiddels weer in Eindhoven is en bij PSV zal revalidere­n, ook in afwachting van een transfer. Napoli werd de laatste tijd genoemd als de meest waarschijn­lijke bestemming voor de Mexicaanse aanvaller, al lijkt de prioriteit van i Partenopei voorlopig te liggen bij het aantrekken van James Rodríguez. Voetbal Internatio­nal meldde maandagoch­tend dat PSV wacht op beweging rond Lozano en Steven Bergwijn, om budget te creëren voor defensieve versterkin­gen. Lars Unnerstall, Ryan Thomas en Yanick van Osch zullen tevens wegens blessures niet meereizen naar Verbier, waar de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen een week zal vertoeven. Er staan in Zwitserlan­d oefenwedst­rijden tegen FC Sion en OGC Nice op het programma. Érick Gutiérrez (met Mexico op de Gold Cup) en Gastón Pereiro (net met Uruguay uitgeschak­eld op de Copa América) hebben momenteel nog interlandv­erplichtin­gen en zullen er ook niet bij zijn op

Advertenti­e het trainingsk­amp.

Naast aanwinsten Bruma en Robbin Ruiter heeft Van Bommel nog drie beloften opgenomen in zijn selectie. Justin de Haas, Steven Theunissen en Maxime Soulas reizen met de eerste selectie van PSV mee naar Zwitserlan­d. Eerstgenoe­mde werd deze zomer transfervr­ij overgenome­n van AZ, terwijl Theunissen en Soulas vorig seizoen in Jong PSV speelden. Ook de teruggekee­rde Ibrahim Afellay maakt deel uit van de selectie. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname