Times of Suriname

Article 15 wint prijs bij London Indian Film Festival

-

Preeti Singh bedankte onlangs de producente­n, acteurs, actrices en de filmploeg voor ‘een geweldige ervaring’. Hij gaf te kennen dat het een moeilijk filmprojec­t was maar dat de acteurs en actrices zoveel zelfvertro­uwen hebben waardoor het werk gemakkelij­ker werd gemaakt.

“Ik wil deze film zo snel als mogelijk delen met het publiek.”

Vinay Pathak was ook vol lof over deze film. “Toen ik hoorde waar deze film over zou gaan, was ik vastberade­n om een rol te bemachtige­n. Het is een film boordevol verassinge­n en wendingen. Het was leuk om samen te werken met Preeti, Raima, Salim en de rest van de ploeg. Ik hoop dat men met volle teugen zal genieten van deze film.”

(Times of India/ Foto: Bollywood Hungama) Article 15 heeft onlangs een prijs gewonnen tijdens de London Indian Film Festival (LIFF) in Engeland. Ayushmann Khurrana heeft de hoofdrol in deze film die als openingsfi­lm werd getoond tijdens de tiende editie van dit jaarlijks filmfestiv­al. De filmmakers zijn tevreden met de prijs en gaven te kennen dat ze blij zijn dat de film in de smaak is gevallen bij buitenland­ers. Ayushmann heeft de rol van een politieman die gestatione­erd is in het noordelijk deel van India en de verdwijnin­g van drie meisjes moet onderzoeke­n. De film is gebaseerd op ware gebeurteni­ssen. Salman Khan is zonder twijfel een van de meest sportieve acteurs in Bollywood. Ondanks zijn drukke schema zorgt hij er altijd voor dat hij geregeld naar de gym gaat om in topconditi­e te blijven. Hij zet vaak ook foto’s op Instagram en Twitter waarop te zien is hoe hard hij traint om anderen te motiveren om ook naar de gym te gaan. Recentelij­k plaatste hij weer enkele foto’s en gaf te kennen dat niets beter is dan hard te werken in de gym.

Salman zal later dit jaar samen met Alia Bhatt te zien zijn in Sanjay Leela Bhansali’s Inshallah. Hij zal ook te zien zijn naast Sonakshi Sinha en Sudeep in Dabangg 3. Dat er een vervolg op de Bollywoodf­ilm Andaz Apna Apna in de maak is, was wel duidelijk. Het is onlangs bevestigd dat Aamir en Salman hun rollen ook in het vervolg zullen oppakken. Schrijver Dilip Shukla maakte het nieuws bekend. “Het vervolg kan niet compleet zijn zonder Aamir en Salman.” (Times of Instagram)

India/

Foto:

 ??  ?? Aliya Basu
(Times of India/ Foto: IMBd)
Aliya Basu (Times of India/ Foto: IMBd)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname