Times of Suriname

OWT&C haalt lozingen op in Commewijne

-

PARAMARIBO - Het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicat­ie (OWT&C) is de afgelopen periode bezig geweest met het ophalen van diverse lozingen in Commewijne. Het project omvat het ophalen van lozingen in zes ressorten in Commewijne.

Zo zijn de ressorten Meerzorg, Nieuw-Amsterdam, Alkmaar en Tamanredjo reeds aangedaan. De lozingen te Margaretha en Bakkie moeten nog worden aangepakt, meldt het ministerie in een persberich­t. De werkzaamhe­den zijn in april gestart. Deze worden uitgevoerd door de hoofdaanne­mer Djojo Bedrijveng­roep NV, die samenwerkt met enkele lokale onderaanne­mers. Controle op deze werkzaamhe­den wordt uitgevoerd door OWT&C Regio Oost. Aannemer Enrique Ralim, algemeen-directeur van Djojo Bedrijveng­roep NV, geeft aan dat tijdens het uitvoeren van de werkzaamhe­den er ook gestuit is op zaken die stagnerend hebben gewerkt. Een van de zaken die voor enige belemmerin­g zorgde, is dat men heeft gebouwd op de berm, waardoor de aannemer niet verder kon gaan met het ophalen van de lozing. Samen met OWT&C en het commissari­aat Commewijne zal nagegaan worden hoe deze kwestie aan te pakken.

Elvis Karsono, coördinato­r Civieltech­nische Werken Regio Oost van OWT&C, geeft aan zeer tevreden te zijn met de steun en samenwerki­ng die het ministerie krijgt van de lokale gemeenscha­p. “Zij kennen het gebied soms beter en adviseren het ministerie waar nodig.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname