Times of Suriname

Leo Victor U-15 stelt zege in slotminute­n veilig

-

VOETBAL - Leo Victor kreeg het zaterdag bijzonder lastig tegen NSA, in de U-15klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. De Leeuwen stelden pas in de slotminute­n de zege veilig en wonnen uiteindeli­jk met 5-2 in het Essedstadi­on.

Leo Victor kende een goede start en nam al in de achtste minuut de leiding via Yannick Jansen: 1-0. NSA kwam langzaam maar zeker in het spel en werd enkele malen gevaarlijk, maar de gelijkmake­r bleef in de beginfase uit. In de 30ste minuut was het wel raak voor NSA, toen Jeremaya Ramnarain het net vond: 1-1. De vreugde bij NSA was echter van korte duur, want vijf minuten later bracht Joel Matabadal de Leeuwen op 2-1. Met deze score gingen de teams de rust in. De Leeuwen begonnen wat stroef aan de tweede helft en NSA maakte daar gretig gebruik van. In de 52ste minuut schoot Ramnarain de 2-2 binnen. De Leeuwen herstelden zich en stelden zich hierna aanvallend op, maar NSA hield goed stand in deze fase. In de 70ste minuut kwam Leo Victor wel tot scoren, toen Alvaro Keizerweer­d het doel trof: 3-2. NSA was hierna genoodzaak­t om aan te vallen en kreeg enkele goede kansen om wederom langszij te komen, maar deze werden verprutst. In de slotminute­n gooide NSA alles in de aanval, waardoor Leo Victor meer ruimte kreeg in de voorhoede en NSA werd af gestraft. Jamal Lodik schoot in de 88ste en 90ste minuut raak en bepaalde de eindstand op 5-2.