Times of Suriname

Lady Gaga komt met eigen make-uplijn

-

Beyoncé is te horen op het soundtrack­album van The Lion

dat ze zelf heeft geproducee­rd en samengeste­ld. Dat heeft Disney bekendgema­akt via sociale media. Eerder werd al bekend dat Beyoncé haar stem zou lenen aan leeuwin Nala en dat ze met het team van componist Hans Zimmer aan muziek voor de film heeft gewerkt. De zangeres is ook de uitvoerend producent en curator van het album dat de naam The Lion King:

draagt en op 19 juli verschijnt.Voor de plaat selecteerd­e Beyoncé internatio­nale artiesten die nieuwe liedjes hebben opgenomen, geïnspiree­rd door de film met een Afrikaans geluid. Beyoncé zelf nam het lied Spirit op dat gisterocht­end werd uitgebrach­t en ook in een belangrijk­e scène in de film te horen is. Spirit is het eerste solowerk van Beyoncé sinds haar album Lemonade in 2016 verscheen. Sindsdien nam ze nog wel een plaat op met haar echtgenoot Jay-Z en was ze te horen op samenwerki­ngen met Ed Sheeran, DJ Khaled en Eminem. (NU/ Lady Gaga lanceert in september haar eigen make-uplijn. De zangeres kondigde dat dinsdag aan in een video, die ze begon met het statement: “Het laatste wat de wereld nodig heeft, is nog een make-upmerk.”

Gaga vervolgt in de clip: “Maar jammer dan.” Haar cosmetical­ijn heeft de naam Haus Laboratori­es gekregen en is na de lancering exclusief verkrijgba­ar op Amazon.

De zangeres verklaart tegenover vakblad Business of Fashion dat haar liefde voor kleur haar deed besluiten de make-upwereld in te gaan. “Kleur kan je compleet omtoveren. Het is krachtig, het is prachtig, en het is hoe ik mijn identiteit vond. Ik ontdekte mezelf, maar anderen ontdekten mij ook, door de manier waarop ik mezelf neerzette.”

(De Telegraaf/Foto: today)

 ??  ?? King
The Gift
Foto: Vidigy)
King The Gift Foto: Vidigy)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname