Times of Suriname

Cairo bespaart Robinhood U-20 nederlaag

-

VOETBAL - Shaquille Cairo heeft maandag met een doelpunt in de laatste minuut van de wedstrijd Robinhood behoedt van een nederlaag tegen Voorwaarts, in de U-20-klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. Het duel eindigde 2-2 gelijk in het Essedstadi­on. De teams waren in de eerste helft gewaagd aan elkaar. Zowel Voorwaarts als Robinhood was aanvallend ingesteld, waardoor beide partijen kansen kregen om heel vroeg de score te openen. Maar de kansen werden niet benut. Halverwege deze helft kwam er eindelijk veranderin­g in de score, toen Denzinio Amentani in de 21ste minuut Voorwaarts op voorsprong bracht. Robinhood probeerde zo snel mogelijk langszij te komen, maar de aanvallers bleven maar morsen in de voorhoede. Hierdoor gingen de jongens van de oudste club van Suriname met een nipte voorsprong rusten. Robinhood begon de tweede helft aanvallend en werd in de 58ste minuut beloond voor het harde werk. Don Tuur wist het net te vinden voor de roodgroene formatie en bracht de score op 1-1. Hierna ging het spel zijn gangetje, waarbij beide teams enkele goede kansen lieten liggen. Pas in de laatste vijf minuten kwam er weer veranderin­g op het scorebord. In de 85ste minuut zorgde Marvin Stedenburg van Voorwaarts voor de 2-1. Met dit doelpunt leek het spel al beslist, maar Robinhood gaf niet op en ging vol in de aanval. In de 90ste minuut bepaalde Cairo de eindstand op 2-2.