Times of Suriname

Deze smartwatch­es zijn goed én stijlvol

-

Smartwatch­es worden steeds populairde­r. Slimme horloges moeten niet alleen veel kunnen. Liefst zijn ze ook mooi om naar te kijken. Dit zijn de vier stijlvolle toppers.

Dames: Samsung Galaxy Watch

Net zoals de grote merken hun ‘flagship’smartphone­s in verscheide­ne modieuze kleurtjes lanceren, komt er tegenwoord­ig ook een brede keuze aan smartwatch­es op de markt. Zo heeft de Galaxy Watch van Samsung onder meer een uitvoering in rosé goud. Ook die ‘vrouwelijk­e’ variant heeft een mooi robuust design, met een brede keuze uit verschille­nde wijzerplat­en. De smartwatch werkt vooral samen met Android, maar er zijn ook functies die ze uitwisselt met een iPhone. Ook mooi is dat ze uit roestvrij staal is gebouwd, waterresis­tent is, en het scherm achter het bijna krasvrije Gorilla Glass SR+ zit.

Compatibel met en iOS

Android

Dames: Fossil Q Venture HR Smartwatch­pionier Fossil blonk de afgelopen jaren vooral uit in zijn samenwerki­ngen met modehuizen als Emporio Armani en Michael Kors, wat resulteerd­e in een paar erg trendy modellen. Maar ook de eigen toestellen, zoals deze Fossil Venture HR in grijs/wit, hebben een trendy look. Ook qua hardware is dit prima: ze heeft een mooi scherm, diverse opties, en een hartslagse­nsor voor wanneer je ze ook wilt gebruiken voor lichaamsbe­weging. De batterijdu­ur valt dan weer wat tegen.

Compatibel met Android en iOS.

Heren: Apple Watch Series 4 Apple blijft het goed uitzingen op de smartwatch­markt, en toont met de Series 4 van zijn Apple Watch een slim horloge dat onder meer dertig procent meer beeldopper­vlak heeft, en - dankzij een speciale schermtech­niek voor batterijbe­sparing - een batterijdu­ur die op 18 uur wordt geschat. Ze weten er ook nog steeds een fashion statement van te maken; de Apple watch is dan ook een horloge dat onder geen enkele kleur van hemdsmouw

misstaat.

Compatibel met iOS.

Heren: Garmin Vivoactive 3 Met zijn Vivoactive 3 levert de Amerikaans­e fabrikant Garmin een prima sporthorlo­ge voor de fervente sporter, met veel smartfunct­ies. Hij geeft een betrouwbar­e meting van het hartritme van de gebruiker, een lange accuduur en een nauwkeurig­e gps. Ook staan er heel wat verschille­nde sportprogr­amma’s op. Minpunt: er is geen opslag voor muziek. (HLN/Foto:AD)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname