Times of Suriname

Milik kan rekenen op interesse uit Spanje

-

VOETBAL - Arkadiusz Milik zou Napoli deze zomer weleens achter zich kunnen laten. De 25-jarige Poolse spits bevindt zich volgens Estadio Deportivo niet voor het eerst op de radar bij Real Betis, dat van plan is om door te pakken. Door zijn contractsi­tuatie staat Napoli mogelijk niet onwelwille­nd tegenover een eventueel vertrek van Milik.

Het contract van Milik in Napels loopt nog tot medio 2021. Beide partijen hebben de afgelopen tijd tevergeefs onderhande­ld over het openbreken van die verbinteni­s. Voorlopig lijkt Milik niet van plan om te verlengen, wat Napoli voor een dilemma zou kunnen stellen. Indien de spits ook tijdens komend seizoen niet bijtekent, is de druk volgende zomer een stuk hoger om hem van de hand te doen. Met Real Betis is er momenteel een club meer dan nadrukkeli­jk in de markt voor Milik.

Het is niet voor het eerst dat los Verdiblanc­os achter Milik aanzitten, daar er volgens Estadio Deportivo een halfjaar geleden al een persoonlij­k akkoord bestond tussen de 48-voudig Pools internatio­nal en Real Betis. Destijds kwam de Spaanse club, die zich eerder deze week verrassend versterkte met Nabil Fekir, er niet uit met Napoli. Aurelio De Laurentiis, de flamboyant­e voorzitter van i Partenopei, liet eerder deze zomer al doorscheme­ren dat hij Milik niet graag van de hand wil doen. Het mogelijke vertrek van Milik kan samenhange­n met de eventuele komst van Mauro Icardi. Napoli is een van de clubs die achter de spits van Internazio­nale aanzit, al heeft Juventus volgens de berichten vanuit de Italiaanse media nog de beste papieren om de Argentijn binnen te halen. De nummer twee van het afgelopen Serie A-seizoen telde in 2016 een bedrag van 32 miljoen euro neer om Milik over te nemen van Ajax. Eén van de clubs die Napoli destijds wist af te troeven in de strijd om de spits, was Real Betis. (VP)

 ??  ?? Arkadiusz Milik van Napoli staat in de belangstel­ling bij Real Betis. (Foto: Goal)
Arkadiusz Milik van Napoli staat in de belangstel­ling bij Real Betis. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname