Times of Suriname

Anything Internatio­nal & Clrs Lounge proudly present:

-

Blac List in de CLRS lounge, een gloednieuw partyconce­pt in het centrum van Paramaribo op de donderdag! De kickoff van Blac List vindt vanavond plaats. Tijdens Blac List draait het om mooie muziek zoals urban, dancehall, reageaton, house, salsa, merengue, soca, r&b maar ook om de heerlijke koude drankjes en de prachtige mensen van hier en het buitenland.Om je naam op deze befaamde Blac List te krijgen dien je de volledige voor- en achternaam te Whatsappen naar +5978999100. Je mag meerdere personen registrere­n vanuit een telefoonnu­mmer. No list no entrance.

Je moet naar bovenstaan­d nummer appen om vip-tafels te reserveren en je hebt dan recht op drank ter waarde van het geboekte bedrag. Dat houdt in dat de vip-tafel eigenlijk gratis is. Per editie zijn er 6 vip-booths beschikbaa­r. Wees er snel bij, want de vip-tafels zijn gauw weg. De deuren

22.00 uur.

De lijst is beschikbaa­r van 22.00 tot 01.30.

Na sluiting van de lijst, is er geen entree meer mogelijk. Dj’s Andy Safado en Madd Asian zorgen voor de muzikale omlijsting.

Blac list Suriname zal 4 donderdage­n achter elkaar plaatsvind­en.: op 25 juli en 1, 8 en 15 augustus. Elke editie heeft een eigen thema. De kickoff heeft een All Black thema. Haal je mooiste black outfit

Advertenti­e

zijn open vanaf uit de kast en kom shinen met je hele team!

De Blac List thursdays zijn speciaal in het leven geroepen deze vakantie voor de toeristen die vanaf donderdaga­vond willen genieten, uiteraard samen met de echte Surinaamse partygange­rs! Volg Blac List op Facebook en wees up to date! Blac List zal per event een cheque overhandig­en van SRD 2000 te besteden aan drank in CLRS. Zorg er dus voor dat je vroeg komt, want vol = vol!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname