Times of Suriname

Robinhood U-20 boekt nipte zege

-

VOETB0AL – Robinhood heeft maandag een nipte zege geboekt op Leo Victor, in de U-20-klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. De jongens van de roodgroene formatie wonnen met 4-3 in het Essedstadi­on, nadat de stand bij de rust 2-2 was. Beide partijen begonnen heel aanvallend aan het duel en de score stond na vijftien minuten spelen al op 2-1 in het voordeel van Leo Victor. In de 10de minuut werd de score geopend door Jamilhio Rigters van Robinhood, maar de Leeuwen kwamen sterk terug. In de 12de minuut schoot Brian Elshot de gelijkmake­r binnen en drie minuten later zorgde Lorenzo Nelom voor de tweede treffer. Beide teams bleven hierna aanvallend spelen, wat het spel heel aantrekkel­ijk maakte. Robinhood kreeg enkele goede kansen voor de gelijkmake­r, maar die werden niet verzilverd. In de 30ste minuut was het wel raak voor de jongens van de roodgroene formatie, toen Iveraldo Pengel het net vond: 2-2. Met deze score gingen partijen de rust in. Ook in de tweede helft waren de teams aanvallend ingesteld, maar de doelpunten bleven in de beginfase uit. In de 70ste minuut schoot Don Tuur Robinhood naar 3-2 en nu moest Leo Victor terugkomen. De leeuwen gooiden alles in de aanval, maar de verdedigin­g van Robinhood hield goed stand. In de 85ste minuut schoot Shaquille Cairo de 4-2 binnen voor Robinhood en stelde de zege veilig voor zijn team. In de 93ste minuut kreeg Henry Slory van Leo Victor de rode kaart, omdat hij Cairo een scoringska­ns ontnam.