Times of Suriname

Saiee Manjrekar ondergaat verschille­nde testen voor Dabangg 3

-

Salman Khan gaat weer een kind van een beroemde acteur introducer­en, nu in de film Dabangg 3. De dochter van Mahesh Manjrekar Saiee, Manjrekar voor de rol te selecteren was voor hem en Arbaaz Khan een voorzichti­g besluit.

Manjrekar moest verschille­nde testen doen om er zeker van te zijn dat Khan de juiste persoon voor het karakter heeft gekozen: “Salman heeft twee heldinnen in deze film en hij wilde niet dat iemand erop zou wijzen dat er zomaar iemand is gekozen voor de rol van heldin. Govinda wilde graag dat zijn dochter Narmada samen met Salman zou spelen in de film Dabangg (2010), maar deze rol werd toen aan Shatrughan Sinha’s dochter Sonakshi gegeven. Die heeft bewezen dat ze een goede actrice is, ook na de film. Salman heeft Govinda boos gemaakt toen hij dat heeft gedaan, en hij wil niet hetzelfde doen met andere vrienden die willen dat Salman hun kinderen in films introducee­rt. Mohnish Bahls dochter, Pranutan, had geen succes in de film Notebook (2019), net als Zaheer Iqbal, de zoon van Salmans vriend. Athiya Shetty en Sooraj Pancholi hebben geen indruk gemaakt in de film Hero (2015), en Salmans zwager Aayush Sharma heeft ook geflopt in Loveyatri (2018). Dus wanneer het nu om het uitkiezen van een acteur of actrice gaat, wil Salman iemand die succes heeft voor de camera en ook goed acteert, en hij was blij met de keuze van producent broer Arbaaz”, vertelt een bron.

In Dabangg 3 speelt Sonakshi Sinha weer de rol die ze in de voorgaande delen heeft gespeeld. Deze film komt op 20 december uit. (BizAsia/Foto: India Today. Mid-Day)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname