Times of Suriname

Lijk voetganger aangetroff­en

-

PARAMARIBO Het ontzielde lichaam van een voetganger die bekendstaa­t als Ingi, is gistermidd­ag aangetroff­en in een bosschage in De Goede Verwachtin­g. Hij is vermoedeli­jk donderdaga­vond aangereden door een auto die aankwam tegen twee elektricit­eitsmasten. Bij de aanrijding werd de man het bosschage in geslingerd en werd niet meteen opgemerkt.

De politie ging ter plekke toen de melding kwam dat het ontzielde lichaam was aangetroff­en. Ingi werkte voor een monteursza­ak en had geen woonplaats. Hij sliep in een busje in de monteursza­ak. Donderdaga­vond was hij als laatst gezien. Gisteren zag de eigenaar van de monteursza­ak Ingi niet. Samen met zijn arbeiders en buurtbewon­ers begonnen zij een zoekactie naar Ingi en vonden hem in een bosschage langs De Goede Verwachtin­g. De politie kreeg donderdaga­vond een melding van een auto die tegen twee masten aan De Goede Verwachtin­g was aangekomen. De wagen sloeg vervolgens over de kop. Daarbij was het niet duidelijk geworden of een voetganger was aangereden. Het gaat om een onverlicht­e plaats. De auto werd bestuurd door een minderjari­ge die niet in het bezit is van een rijbewijs. De auto was niet verzekerd en ook niet herkeurd. De politie nam de wagen in beslag. Getuigen hadden nog voor de aanrijding van donderdaga­vond gehoord dat twee ‘schoten’ waren gelost. Kort daarna vond de aanrijding plaats. Het bleek gisteren dat de veroorzake­r van de aanrijding donderdaga­vond, twee geparkeerd­e wagens bij de monteursza­ak ook had geramd. In eerste instantie bleek maar een elektricit­eitsmast te zijn geramd. Al gauw scheen ook een tweede mast te zijn geraakt. De eigenaar van de monteursza­ak dacht in eerste instantie dat vermoedeli­jk Ingi was beschoten toen hij hem niet zag. Ingi was dagelijks bij de monteursza­ak om te eten en te werken. In de omgeving van het ontzielde lichaam van Ingi zijn delen van het voertuig van vermoedeli­jk de veroorzake­r gevonden. Het gaat om een regenkap, delen van koplampen en scherven. Ook is een bol in een zak gevonden. Het vermoeden bestaat dat het latere slachtoffe­r de bol aan het eten was toen hij werd aangereden.

WJ

 ??  ?? Het ontzielde lichaam van een voetganger is gisteren aangetroff­en in een bosschage in De Goede Verwachtin­g.
(Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)
Het ontzielde lichaam van een voetganger is gisteren aangetroff­en in een bosschage in De Goede Verwachtin­g. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname