Times of Suriname

Kentie tijdelijk topscoorde­r U-20-klasse

-

VOETBAL Nevon Kentie, de aanvaller van Tahiti, is momenteel de topscoorde­r van de U-20-klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. De aanvaller van de club uit Brokopondo heeft 32 doelpunten op zijn naam staan. Kentie zal helaas geen kans meer krijgen om het aantal te vergroten, omdat Tahiti zich teruggetro­kken heeft uit de lopende competitie. Quilliano Stedenburg van Voorwaarts heeft momenteel 24 doelpunten op zijn naam staan en Brian Elshot van Leo Victor 21. Deze twee spelers zijn nog actief in de competitie en zullen zeker de kans krijgen meer doelpunten te scoren.

In de U-17-klasse staat Chivaro Dors van Leo Victor aan top op de topscoorde­rlijst met 25 doelpunten. Chivaro Wilkins van PVV en Jhonneton Deventer hebben elk 15 treffers op hun naam staan. Morgiano Finkie van WBC en Giorno Monsels van Happy Boys hebben tot nu toe elk 14 doelpunten gemaakt.

In de U-15-klasse is de strijd voor de topscoorde­rtitel heel spannend. Frederik Alert van Robinhood staat momenteel aan top op de topscoorde­rlijst met 22 doelpunten. Hij wordt op de hielen gezeten door Bjorn Ost van Voorwaarts, die 21 doelpunten heeft, en Djaier Pryor van Transvaal, die 19 treffers heeft.

Ook in de U-13-klasse is het heel spannend, want Shemar van Engelen van Transvaal en Justin Jackson van TAS staan gedeelteli­jk op de eerste plek op de topscoorde­rlijst met elk 20 treffers.

In de U-11-klasse staat Adenti Taylor van Puwa Nani ruim voor op de topscoorde­rlijst. Hij heeft momenteel 31 doelpunten, zes meer dan Joshua Sampanje van TAS, die tot nu toe 25 doelpunten heeft gescoord.

In de U-9-klasse wordt de topscoorde­rlijst aangevoerd door Kenneth Saiman van Anubis Warrior, die al 16 keer het net vond. Hij wordt op de hielen gezeten door Migilcio Williams van Blue OASE, Kenyi Achong van Puwa Nani en Shanika Keroidjojo van Puwa Nani. Deze drie spelers hebben elk 14 treffers op hun naam staan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname