Times of Suriname

Jordyn Woods doet het opnieuw

-

“Ik steun jullie”, zei de 47-jarige Fast & Furious-ster tegen de verzamelde demonstran­ten, die al anderhalve week aan de voet van de Mauna Kea berg staan. Johnson kreeg een warm welkom en sprak met de leiders van de inheemse bevolking, meldt lokale zender KGMB.

Tijdens zijn uur durend bezoek riep hij op tot ‘leiderscha­p met empathie’. “Ik wilde hierheen komen en onze mensen laten zien dat ik ze steun. Wat ik mij vandaag realiseerd­e, ik volg dit natuurlijk al jaren, is dat het om meer dan een telescoop gaat. Het draait om medeleven, om cultuur. Het gaat over Polynesiër­s die bereid zijn om te sterven voor dit land. Het gaat niet om het tegenhoude­n van voortgang.

Het gaat over het respectere­n van cultuur.”

Al jaren is het de bedoeling dat er een 30 meter hoge telescoop wordt gebouwd op de berg Mauna Kea. De inheemse bevolking vreest dat de bouw een heilige plek zal beschadige­n. De bouw moest eigenlijk in 2015 van start gaan, maar toentertij­d was de weerstand zo hevig dat die werd uitgesteld.

Hudson en Otunga moeten elke twee maanden hun rooster aan elkaar doorgeven en tevens een schema voor de daarop volgende twee maanden indienen. Ook mogen ze allebei niemand mee naar huis te nemen als het geen serieuze relatie betreft. Grote beslissing­en in het belang van hun kind zullen de exen samen nemen. Ze haalde alle krantenkop­pen en niet op een positieve manier. Jordyn Woods werd bekend omdat zij met Khloé Kardashian­s man Tristan Thompson zoende, terwijl Khloé op dat moment zwanger was van hun kindje.

Het zorgde voor oorlog tussen haar en haar voormalige beste vriendin Kylie Jenner en een einde aan hun zakelijke samenwerki­ng. Ook luidde het het einde van de relatie tussen Khloé en Tristan in, al gaf ze hem in eerste instantie nog een paar keer een kans. Nog geen vijf maanden later gaat Jordyn opnieuw voor een ex van Khloé, opnieuw een NBA-ster, genaamd James Harden.

Nadat de twee gedanst en gefeest hadden in een club woensdagav­ond, zouden ze zich afgezonder­d hebben in een knus hoekje, waar ze een waterpijp rookten. Ook zou Woods daar nog een exclusief dansje voor de basketball­er hebben gedaan.

De twee zouden voor Khloé’s breuk met Tristan ook al veel samen zijn opgetrokke­n. Volgens Jordyn zou de Kardashian dat prima vinden. Bronnen vertellen echter aan TMZ dat Khloé van niets wist. Misschien maar beter ook, want of Khloé deze nieuwe vorm van verraad kan accepteren?

(De Telegraaf/Foto: Vogue Australia)

 ??  ??
 ??  ?? (De Telegraaf/ Foto: Reddit)
(De Telegraaf/ Foto: Reddit)
 ??  ??
 ??  ?? (De Telegraaf/Foto: ThePlace2.ru)
(De Telegraaf/Foto: ThePlace2.ru)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname