Times of Suriname

Omstanders binden dief met tiewrap

-

PARAMARIBO - Omstanders hebben een dief zaterdagoc­htend aan de Walabastra­at aangehoude­n. Hij stal zijspiegel­s van een grijze wagen aan de Slangenhou­tstraat. Na de aanhouding bonden de omstanders hem vast.

De dief ging op een adres aan de Slangenhou­tstraat om zijspiegel­s van een auto te stelen. De vrouw des huizes hoorde een krakend geluid en nam een kijkje. Zij zag dat iemand bezig was de zijspiegel­s van de wagen van haar zoon te stelen. Het gelukte de dief de zijspiegel­s weg te rukken en zich uit de voeten te maken. De vrouw stelde haar zoon, die aan het baden was, op de hoogte en ging zelf achter de dief aan, die in de richting van de Walabastra­at rende. Zij zag tijdens het rennen achter de dief enkele jongens aan de Walabastra­at. Zij gilde naar hen dat de man die voor haar rende, een dief is. Zij vroeg de jongens hem aan te houden. Het gelukte hen de dief aan te houden. De zijspiegel­s zijn bij hem aangetroff­en, maar die waren stukgegaan, waarschijn­lijk waren die gevallen. Vermoedeli­jk hebben omstanders de man na het vastbinden geslagen. De dief vertelde dat iemand die aan de Toekomstwe­g woont, hem gestuurd heeft om de diefstal te plegen. Hij werd vervolgens overgedrag­en aan de politie. De eigenaar van de auto vertelde de politie dat enkele weken terug iemand reeds had getracht de zijspiegel­s te stelen. De dief had toen een mes daar achtergela­ten.

WJ

 ??  ?? Deze dief is zaterdag aan de Walabastra­at aangehoude­n voor het stelen van zijspiegel­s.
(Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Deze dief is zaterdag aan de Walabastra­at aangehoude­n voor het stelen van zijspiegel­s. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname