Times of Suriname

Def Rhymz zegt optreden af door ziekenhuis­opname

-

Blake Fielder-Civil, de exman van Amy Winehouse, eist acht jaar na de dood van de Britse zangeres een miljoen Britse pond (1,1 miljoen euro) van haar nalatensch­ap op, zo meldt The Sun.

Amy overleed in juli 2011 op 27-jarige leeftijd aan alcoholver­giftiging. De zangeres had geen testament op laten maken, waardoor haar ouders haar landgoed van ruim 3,5 miljoen euro erfden. De ex van Amy meent recht te hebben op een deel van dat landgoed.

Waarom de 37-jarige Blake acht jaar na de dood van Amy met zijn eis komt, is onduidelij­k. Na hun scheiding heeft Amy Blake 250.000 Britse pond betaald. Als bij dat bedrag specifiek staat vermeld dat het een zogeheten cleanbreak is, heeft Blake geen poot om op te staan. Mocht dat niet het geval zijn, dan maakt Blake kans, leggen advocaten uit in The Sun. Amy en Blake ontmoetten elkaar in 2005 en trouwden twee jaar later. In 2009 ging het stel uit elkaar. De vader van Amy heeft geen goed woord over voor Blake. “Hij is niet verantwoor­delijk voor Amy’s dood. Hij is wél verantwoor­delijk voor haar drugsversl­aving. Hij heeft haar kennis laten maken met crack en heroïne.” (De Telegraaf/Foto: Evening Standard) Rapper Def Rhymz (49) moet zijn optreden op het festival Guilty Pleasure afzeggen omdat hij met vochttekor­t in het ziekenhuis ligt. Dit laat de artiest weten in een filmpje op de officiële pagina van het festival op Facebook.

Dennis Bouman, beter bekend onder zijn artiestenn­aam Def Rhymz, heeft teveel vocht in zijn longen. “Dames en heren, ik kan helaas niet optreden want ik moet onderzocht worden in het ziekenhuis. Peace!”, zegt hij in zijn filmpje. Daarnaast schrijft een woordvoerd­er van het festival in een tekst bij het filmpje dat de artiest vier jaar lang nog nooit een dag ziekteverz­uim heeft opgenomen. “Tot dit jaar. Het onmogelijk­e is gebeurd. Def Rhymz heeft te veel vocht in zijn lichaam zitten. Vanuit Guilty en alle bezoekers, beterschap!”. Team TNT zal het optreden van Def Rhymz vervangen. “Met een kleine ode aan onze partymasco­tte.”

(NU/Foto: Top40)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname