Times of Suriname

Huma Qureshi werkt ook op haar verjaardag

-

Disha Patani is momenteel heel erg populair op social media en ze heeft haar fans en volgelinge­n verrast door hen kennis te laten maken met haar zus, Khushboo Patani. Ze plaatste onlangs een foto van Kushboo op Instagram. Ze had echter niet erbij vermeld wie de dame op de foto was maar ze plaatste wel twee hartjes eronder. Kushboo is geen actrice maar een officier in het Indiaas leger. Disha heeft inmiddels een tweede foto van haar zus geplaatst waarbij ze wel vermeld om wie het gaat. “Dit is mijn mooie zus, Khushboo Patani.”

Disha gaat vaak op reis met haar vriend Tiger Shroff, zijn moeder Ayesha en zijn zus Krishna. Disha is naast Tiger te zien in de muziekvide­o Befikra en in de film Baaghi 2, welke geregissee­rd was door Ahmed Khan. Ze had net als Jackie Shroff ook een rol in Bharat. Disha zal volgend jaar samen met Aditya Roy Kapur, Anil Kapoor en Kunal Kemmu te zien zijn in

(Times of India/ Foto: DNA India) Huma Qureshi vierde afgelopen zondag haar verjaardag. Hoewel ze jarig was kon ze haar verjaardag niet vieren omdat ze momenteel druk bezig is met de opnames van Zack Snyder’s Army of The Dead in de Verenigde Staten van Amerika. Meestal viert Huma haar verjaardag met familieled­en en collega’s met wie ze heel vaak samenwerkt.

Wanneer ze uitlandig is, viert ze haar verjaardag meestal samen met haar broer, Saqib Saleem. Maar Saqib is momenteel in Engeland voor de opnames van een film. Huma’s ouders zullen haar in augustus bezoeken in de VS. Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Theo Rossi en Chris D’Elia hebben ook een rol in de zombiefilm.

 ??  ?? Malang.
(Times of India/ Foto: Gulf News)
Malang. (Times of India/ Foto: Gulf News)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname