Times of Suriname

Drugsschan­daal in Bollywood

-

Bollywood heeft een drugsprobl­eem. Het nieuws over nepotisme is verdwenen nu Bollywood een nieuw schandaal te pakken heeft.

Een filmpje van filmregiss­eur Karan Johar, waar diverse sterren op een feestje te zien zijn, ging viraal. In het filmpje is duidelijk te zien dat de sterren niet sober zijn. Uit de manier waarop ze in de camera kijken wordt gehint dat er drugs in het spel is.

Rapper Hard Kaur reageerde op het nieuws. “Het was oké totdat ‘gaanja’ echt een ding werd. Nu is de instelling, als je geen drugs gebruikt, hoor je er niet bij. Er wordt gepronkt met drugs. Cocaïne is tenslotte een dure drug.” “Het is bijna alsof ik alles kan doen wat ik wil, omdat ik een ster ben. Er wordt verwacht dat je een seks, drugs en rock n roll’levensstij­l moet hebben, om erbij te horen. Acteurs en modellen leven zich uit. Iedereen doet het”, voegt ze toe. Acteur Rajneesh Duggal zegt dat het te makkelijk is om Bollywood de schuld te geven van het drugsprobl­eem. “Drugs zijn overal verkrijgba­ar. Het is nog altijd een individuel­e keuze om te gaan gebruiken. Drugsgebru­ik is niet gerelateer­d aan een beroep. Het is een persoonlij­ke keuze en iedereen, beroemdhed­en en gewone mensen, moeten zich realiseren dat als iets verboden is je dit niet moet doen.” Een anonieme acteur was het eens met Hard Kaur. “Drugs en Bollywood hebben een hele goede relatie. Het gebeurde eerst discreet, maar tegenwoord­ig maakt het ze niet meer uit. Het is zelfs bijna een noodzaak geworden. In dit tempo zullen we binnenkort ook hier de eerste sterfgeval­len zien wegens een overdosis.”

Geen van de aanwezigen in het filmpje van Karan Johar, waaronder Deepika Padukone, Shahid Kapoor, Vicky Kaushal, Ranbir Kapoor, Arjun Kapoor en Malaika Arora, heeft gereageerd op de controvers­e.

 ??  ?? (Bollywood/Foto:MSN)
(Bollywood/Foto:MSN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname