Times of Suriname

Ramos gaat bij bestuur klagen over Hazard

-

VOETBAL - Aanstaande zaterdag opent Real Madrid zijn nieuw seizoen, maar ‘De Koninklijk­e’ leeft vooral met veel twijfels toe naar de verplaatsi­ng tegen Celta de Vigo. Zondag speelde Real 2-2 gelijk tegen AS Roma en een sterke Thibaut Courtois was nodig om erger te voorkomen. Eden Hazard kwam dan weer erg bleek voor de dag.

De Rode Duivel speelde vorige week een goede match tegen RB Salzburg, maar verder bleef hij tijdens de voorbereid­ing toch onder de verwachtin­gen. En ook binnen de selectie is blijkbaar nog niet iedereen overtuigd. Aanvoerder Sergio Ramos bijvoorbee­ld, zou grote twijfels hebben. Volgens El Gol Digital zou de Spanjaard zelfs stiekem zijn beklag hebben gedaan bij voorzitter Florentino Pérez.

Ramos zou van mening zijn dat Hazard ook op training moet bewijzen dat hij het waard is om bij Real Madrid te spelen. Volgens de verdediger moet een sterspeler van Los Blancos 24/7 tonen dat hij het verdient om zo een belangrijk­e rol te krijgen. Cristiano Ronaldo was daar hét voorbeeld van, maar Hazard is uiteraard lang niet zo’n trainingsb­eest als de Portugees. Dat laatste zou Ramos serieus dwarszitte­n, de aanvoerder vindt dat het niveau op training even hoog moet zijn als tijdens de wedstrijde­n om prijzen te kunnen halen. Bovendien zou hij van mening dat onze landgenoot te veel de hand boven het hoofd wordt gehouden door coach Zinedine Zidane, de dragende kracht achter de komst van Hazard. Het is niet duidelijk of Pérez iets met deze kritiek heeft gedaan. Maar als aanvoerder lijkt het toch beter om Hazard rechtstree­ks aan te spreken in plaats van te gaan klagen bij het bestuur.

(VN)

 ??  ?? Rafael Nadal prolongeer­de zijn titel bij het tennistoer­nooi van Montreal. De Spanjaard versloeg in de finale Daniil Medvedev. (Foto: AD)
Rafael Nadal prolongeer­de zijn titel bij het tennistoer­nooi van Montreal. De Spanjaard versloeg in de finale Daniil Medvedev. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname