Times of Suriname

Parineeti Chopra spreekt vol lof over zwager Nick Jonas

A Suitable Boy

-

Het is alweer bijna een jaar geleden dat actrice Priyanka Chopra-Jonas en Nick Jonas hun verlovings­ceremonie hadden. Het echtpaar organiseer­de de gelegenhei­d in Mumbai en deze werd bijgewoond door enkel familie en vrienden van het echtpaar. Priyanka en Nick trouwden uiteindeli­jk in december vorig jaar en hadden meerdere recepties in India zelf. Nicht Parineeti Chopra heeft een zeer goede band met haar zwager en spreekt vol lof over hem. “Ik kan mij geen betere man voor haar bedenken. Er zijn twee manieren om een mens te beoordelen. Eén – reis met hen, en twee, eet met hen. Ik heb beide met Nick gedaan. En dus weet ik dat hij perfect voor haar is”, aldus Parineeti. “Nick is ongeloofli­jk ingesteld op het gezinsleve­n. Hij wil zijn familie, opa’s, oma’s, ouders en schoonoude­rs het liefst altijd om zich heen hebben. Nick geeft ontzettend veel om iedereen en staat heel positief in het leven. Hij is een geweldige toevoeging aan onze familie. Nick heeft mij geleerd om te genieten van de eenvoudige­re dingen in het leven. Hij is zo jong, maar tegelijker­tijd zo volwassen. Hij is een geweldige echtgenoot voor Priyanka en zwager voor mij”, voegt ze toe. Er worden geruchten verspreid dat Mira Nair een film gaat maken van Vikram Seth’s boek A Suitable Boy. Het is nu bevestigd dat Tabu en Ishaan Khatter aan dit project zullen meewerken.

Een bron vertelt: “Tabu heeft niet alleen voor dit project getekend om met Mira te herenigen, de regisseur van

The Namesake, maar omdat ze ook van het karakter van Saeeda Bai houdt– de concubine uit Vikram Seth’s boek. Dit is ook de eerste BBC-serie die zonder een Britse acteur wordt gemaakt. Ishaan zal de rol van Maan Kapoor spelen.”

Deze serie wordt op BBC uitgezonde­n en Tanya Maniktala, die eerder in een web-serie Flames’te zien was, zal ook een rol hierin spelen. (BizAsia/Foto:Viiralin.blogspot.Dnaindia)

 ??  ??
 ??  ?? (Bollywood/Foto:Movie Trailers.Mana Telugu Nela)
Aaj Kal.
(Bollywood/Foto:Movie Trailers.Mana Telugu Nela) Aaj Kal.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname