Times of Suriname

Nisha uit met nieuwe productie

-

Nisha Madaran is uit met een nieuwe productie. Zowel audio als video is inmiddels gereleased en de reacties zijn overweldig­end. De naam van dit lied is Yeh Vaada Raha (wat betekent: Het is Beloofd) en wordt vertolkt door Nisha Madaran en Clarence Ronoidjojo. “Het is mijn tweede productie met de cozanger Clarence. We hebben in 2015 al samen een cover gedaan Kuch Kuch hota hai, een fusion waarbij dit oorspronke­lijk Bollywood-lied door ons gezongen werd in Hindi op initiatief van Riaz Ahmadali. Dat was een mooie combinatie en is bij velen goed in in de smaak gevallen” , vertelt Nisha. Ze dacht nu, waarom niet een eigen geschreven song met Clarence doen die weer meertalig is? Ze heeft eerst de melodielij­n uitgewerkt en toen Clarence benaderd om bij elkaar te komen. Hij was direct bereid en de teksten zijn toen samen uitgewerkt. We zijn naar het team gestapt en het resultaat is gepresente­erd.

Dit lied gaat over twee geliefden die elkaar beloven van elkaar te blijven houden en elkaar nooit te verlaten. Ook deze keer is het lied meertalig en hebben we gezongen in het Surinaams, Hindi, Javaans, Engels en Nederlands. De stem van Borger Breeveld is aan het begin en het einde van het lied te horen. Deze keer is de primeur van de launch gegund aan TrackDrip, het nieuwste muziekplat­form van Suriname waar Surinaamse artiesten eindelijk kunnen beginnen te verdienen aan hun poku. Een prachtig initiatief dat we met z’n allen moeten ondersteun­en. Vandaar ook deze beslissing.

De prachtige camera komt deze keer weer van CDQ Universal. We zijn het team waarmee we hebben gewerkt dankbaar. Patrick Chiragali heeft het arrangemen­t gemaakt. Noel Wielzen heeft de saxofoon bespeeld waardoor dit lied een extra vibe heeft gekregen. Roberto Banel en Ignaz Ahmadali zijn de producers en Serge Guds was een onmisbare schakel bij de koortjes. Onze dank gaat verder uit naar het hele technisch en ondersteun­end team van Lenz Castillion (choreograp­her), Lueur Royale by Rudi Fernand (Makeuo), Michelle Tjong en Shiwani Ramnarain (haarstylis­ten), Fernando ‘Sancho’ Sanches (foto’s), Studio Resound (Nederland), Ryan Madaran, Kishan Mathoera, familie S. Gangarampa­nday en familie Madaran.

Over een kwaliteit die ze in Romi bewondert zei Padukone: “Ik houd van haar eerlijkhei­d. Ze is heel eerlijk en wanneer ze zich moet uiten, doet ze dat met heel veel waardighei­d. Ik houd van de manier hoe ze zich met veel gratie gedraagt”.

komt volgend jaar uit. Padukones volgende film wordt echter de energieke film

gebasseerd op het verhaal van een slachtoffe­r van een zuurteaanv­al.

 ??  ?? 83 Chhapaak
(BizAsia/Foto: wallpapers.oneindia.com)
83 Chhapaak (BizAsia/Foto: wallpapers.oneindia.com)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname