Times of Suriname

Transvaal bedankt trainer Mannen

-

VOETBAL - Transvaal heeft trainer Raymond Mannen bedankt voor zijn diensten. Momenteel is de leiding van de club bezig te onderhande­len met trainer Kenneth Jaliens over een contract. Dit bevestigt directeur Anand Pherai van Transvaal.

Pherai geeft aan dat Transvaal dit seizoen niet optimaal heeft gepresteer­d. Het team heeft uit 29 partijen 7 verloren, 4 gelijkgesp­eeld en 18 gewonnen. Hiermee zal de club op de vierde plek eindigen in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbal Bond. Hij en de overige bestuursle­den van de club zijn niet blij met deze prestatie; daarom heeft Transvaal Mannen bedankt. De club heeft Mannen aangeboden om als assistent-trainer bij de seniorense­lectie of als trainer van de U-20-selectie te fungeren, maar Mannen heeft het aanbod afgeslagen.

Pherai geeft aan dat de club momenteel bezig is te onderhande­len met trainer Kenneth Jaliens over een contract, maar geen van beide partijen is nog zo ver. De directeur zegt verder dat de nieuwe trainer behalve de seniorense­lectie van Transvaal ook de verschille­nde jeugdselec­ties zal begeleiden. De trainer zal een trainingsp­rogramma ontwerpen voor de jeugdselec­ties en hij zal ook ervoor zorgen dat de jeugdselec­ties dit programma volgen. Hij zegt vervolgens dat de trainers van de verschille­nde jeugdselec­ties de kans zullen krijgen om zich verder te ontwikkele­n binnen het vak, zodat het niveau van de jeugd opgekrikt wordt. De leiding van de club is behalve met de technische staf ook bezig met het opknappen van het George W Streepysta­dion, waar de club zijn trainingse­ssies afwerkt. Pherai geeft aan dat als het stadion voldoet aan de eisen, Transvaal dan zijn thuiswedst­rijden in dit stadion zal afwerken. De directeur zegt dat dit alles wordt gedaan in het kader van de Prof League en hij hoopt dat deze zo snel mogelijk kan beginnen.

Als alles meezit, treedt Jaliens op 1 september aan als de trainer van Transvaal en op 15 september beginnen de trainingen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname