Times of Suriname

Zidane krijgt serieuze waarschuwi­ng

-

VOETBAL - Bij Real Madrid is de rust allerminst wedergekee­rd na het afgelopen rampseizoe­n. Het geleverde spel is niet overtuigen­d en zaterdag in de eerste thuiswedst­rijd liet de Koninklijk­e meteen twee punten liggen tegen promovendu­s Valladolid. Volgens SPORT heeft de clubleidin­g nu zelfs al een Plan B op tafel liggen als het wederom fout dreigt te gaan.

Sinds de Champions Leaguetrio­mf van 2018 heerst er onrust bij de topclub uit de Spaanse hoofdstad. Real Madrid versleet al twee trainers en ook de terugkeer van Zinedine Zidane heeft vooralsnog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Zaterdag verspeelde de club twee punten in het thuisduel met Real Valladolid, terwijl ook de voorbereid­ing niet geheel naar wens verliep. Real-voorzitter Florentino Pérez investeerd­e deze zomer nochtans ruim 300 miljoen euro in de selectie en wil uiteraard dat daar iets tegenover staat. Hij zou Zidane dan ook gewaarschu­wd hebben dat de resultaten niet te lang op zich mogen laten wachten. Meer nog, Pérez zou al zijn mogelijke opvolger hebben bepaald.

Volgens het Spaanse medium staat José Mourinho immers klaar om het eventueel over te nemen. De Portugees, die altijd een goede relatie heeft onderhoude­n met Pérez, heeft aanbieding­en uit China afgewimpel­d om terug te keren in een Europese topcompeti­tie. Real is mogelijk een optie, mocht Zidane het niet op de rails krijgen. (VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname