Times of Suriname

Tom Cruise leert paragliden voor nieuwe film

-

Tom Cruise staat erom bekend zijn eigen stunts te doen. En voor zijn nieuwe film moet hij blijkbaar paragliden. De 57jarige acteur werd gespot in de Franse Alpen terwijl hij les kreeg.

Tom Cruise werd nauwletten­d in de gaten gehouden door zijn instructeu­r en een klein team terwijl hij de lucht in ging en leerde landen. Op foto’s van is te zien dat de zeer gefocust een stukje boven de grond zweeft.

Bij paragliden is het de bedoeling om met een parachute-achtig scherm zo lang mogelijk in de lucht te zweven. Dit gebeurt vaak op honderden meters hoogte. Zo ver was Cruise bij lange na nog niet. Hij moet eerst zijn houding en balans nog perfection­eren.

Het is nog onduidelij­k welke film Tom aan het voorbereid­en is. Hopelijk gaan de opnames in ieder geval goed. Twee jaar geleden brak de acteur nog zijn enkel toen hij van een stellage naar een gebouw sprong voor opnames van De speech van Taylor Swift tijdens de MTV VMA’s, waarin ze het Witte Huis opriep om te reageren op haar petitie voor de Equality Act, is ook in Washington gehoord. Persoffici­er Judd Deere reageerde op de woorden van de zangeres, al zal dat niet de reactie zijn waarop ze gehoopt had.

“De regering Trump is absoluut tegen discrimina­tie in welke vorm dan ook en steunt de gelijke behandelin­g van eenieder. Echter, de Equality Act wet die is aangenomen in de huidige vorm rammelt en ondermijnt ouderlijke rechten”, aldus Deere.

Taylor maakt zich al jaren hard voor de gelijke rechten van de LGBTQ gemeenscha­p en haalde een half miljoen handtekeni­ngen op van mensen die haar petitie steunden. Volgens de zangeres was dat 5 keer zoveel dan normaal gesproken nodig is om een reactie vanuit Washington te krijgen.

De Equality Act wet is goedgekeur­d door het Amerikaans­e Huis, dat gedomineer­d wordt door de Democraten. De wet is echter nooit bij de voornameli­jk Republikei­nse Senaat voorgedrag­en en als het aan het Witte Huis ligt gaat dat ook niet gebeuren.

(RTL/ Foto: People) “Nou om heel eerlijk te zijn vond ik het spannend om hier vanavond te zitten”, reageert Yolanthe met een trilling in haar stem. “Omdat het voor het eerst weer is voor de camera’s en er veel gebeurd is. En het nog steeds best wel turbulent is. Ik wil er eigenlijk ook niet te veel over zeggen. Ik ben blij dat ik hier nu kan zijn voor DNA en alle andere dingen die ik ga doen”, stelt ze.

“Kan ik dan concludere­n dat het goed met je gaat?”, vraagt Jinek. “Ja”, reageert Yolanthe kort maar krachtig.

(Telegraaf/ Foto: Grazia)

 ??  ?? Daily Mail (Telegraaf/
Foto: Wikipedia)
Mission Impossible-ster
Mission Impossible 6.
Daily Mail (Telegraaf/ Foto: Wikipedia) Mission Impossible-ster Mission Impossible 6.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname