Times of Suriname

Openbaar Groen stunt tegen Toppers

-

TROEFCALL – Openbaar Groen heeft bij de voortzetti­ng van de reguliere competitie van de Surinaamse Troefcall Bond gestunt tegen titelfavor­iet Toppers. Het won met 91-71.

Koppel Dhaneskuma­r Khargoe-August Gemin van Openbaar Groen gaf halverwege deze wedstrijd een baunie aan Topperskop­pel Mano Vasilda-Glenn Halfhide. Hierdoor nam Openbaar Groen een voorsprong van 34 punten. Toppers probeerde nog terug te komen in het spel, maar kon de schade niet inlopen en verloor het duel uiteindeli­jk met een verschil van 20 punten. Koppel Khargoe-Gemin werd topscoorde­r van dit duel met 45 punten, terwijl koppel Marlon Reding-Hendrik Soerokromo van de verliezer goed was voor 24 punten.

In de andere partij won Shaktie van Victorie nipt met 91-87. Shaktie deelde vanaf de eerste ronde de lakens uit, maar in de vierde ronde kwam Victorie sterk terug. Het Victorieko­ppel Severinus Horb-Duncan Budel gaf een baunie aan het Shaktiekop­pel Radjinder Chawhari-Ashok Roman, maar deze was niet genoeg om de zege af te dwingen. Koppel Perdiepkoe­mar Rampersad-Himmenkuma­r Makhanlal van de winnaar werd topscoorde­r van dit duel met 30 punten.

Verder won Kolibrie vrij gemakkelij­k van ‘t Hofje met 87-62 en Ekta versloeg Trekkers met 101-54.

Vandaag staan er vier duels op het schema. Victorie speelt tegen Palmboys, Pintoboys neemt het op tegen Kampoe, SMC treft Formula en B.Samboys is de tegenstand­er van Ekta.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname