Times of Suriname

Automobili­st gooit fles op fotograaf

-

PARAMARIBO Een automobili­st, die betrokken was bij een verkeerson­geval zaterdagoc­htend, heeft een fles met water gegooid op een fotograaf. Hij schold de fotograaf voor vies en vuil uit, omdat de man foto’s wilde maken van het verkeerson­geluk aan de Zonnebloem­straat.

De auto reed over de Zonnebloem­straat. Op een gegeven moment sloeg de bestuurder met zijn terreinwag­en over de kop en belandde in de trens. Hij kwam zelf uit de wagen. De politie begaf zich naar de plaats. Een fotograaf die ter plekke ging om zijn werk te doen, mocht volgens de bestuurder het ongeval niet vastleggen. Hij ging tekeer en wilde vechten met de fotograaf, maar die reageerde niet. Hij dreigde de fotograaf te zullen mishandele­n. Hij deed ook de uitlating de man te zullen slaan en toch weg te kunnen gaan, zonder dat hem iets zou gebeuren. Na het schelden, pakte hij een fles met water en gooide die op de fotograaf, die uitweek ter voorkoming dat hij werd geraakt. Politieman­nen die ter plekke waren, probeerden de bestuurder te kalmeren, maar het gelukte hen niet. Een van de agenten vroeg de fotograaf om ietwat verderop te gaan staan, wat hij ook deed. Ondanks het feit dat hij op een afstand stond, werd hij toch nog uitgeschol­den en bedreigd. De bestuurder wilde hem alsnog mishandele­n. Uiteindeli­jk vroeg de politie aan de fotograaf om liever weg te gaan. Pas toen hij had plaatsgeno­men in zijn auto schoot hij foto’s. De fotograaf wilde confrontat­ie voorkomen met de bestuurder en reageerde daarom niet op wat hij zei.

WJ/RT

 ??  ?? Een terreinaut­o belandde zaterdagoc­htend op zijn kop in de trens aan de Zonnebloem­straat. De bestuurder schold een fotograaf uit en bedreigde hem toen hij foto’s wilde maken. (Action-foto: Radjoe Toefanie)
Een terreinaut­o belandde zaterdagoc­htend op zijn kop in de trens aan de Zonnebloem­straat. De bestuurder schold een fotograaf uit en bedreigde hem toen hij foto’s wilde maken. (Action-foto: Radjoe Toefanie)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname