Times of Suriname

Facelift voor SsangYong Rexto en Musso

-

SsangYong heeft in het thuisland licht gewijzigde versies van zowel de Rexton als de daar van afgeleide Musso Pick-Up (Rexton Sports) gepresente­erd.

Het is 2017 als SsangYong de huidige, tweede generatie van de Rexton presenteer­t, een SUV die in maart 2018 gezelschap krijgt van de Musso Pick-up (Rexton Sport). Op leeftijd zijn de twee Koreanen daarmee bepaald niet, maar SsangYong acht de tijd al rijp voor een vernieuwin­gsronde. Ingrijpend is de Koreaanse bijpuntses­sie overigens niet. Zowel de Rexton als de van die auto afgeleide pick-up, de Musso, krijgt een nieuwe grille, waarbij de horizontal­e lamellen zijn vervangen voor een gaaswerk met ‘3D-effect’. Ook de omlijsting van de grille is vernieuwd en start nu hoger tussen de koplampen. Daarbij is een tweede chroomstri­p toegevoegd die de grille aan de onderzijde omhult. SsangYong zet verder onder meer een nieuwe lakkleur op de bestellijs­t. Aan het interieur wordt verder niet gesleuteld. Klein overig nieuws: SsangYong geeft het tweetal een nieuwe afstandsbe­diening waarmee de koplampen te bedienen zijn. Handig bij het terugvinde­n.

Aan de motoren wordt verder niet gewijzigd. Dat betekent dat er ook nu weer een 2,2-liter grote turbodiese­l en een geblazen 2,0-liter benzinemot­or op de prijslijst komen te staan. De Musso wisselt verder zijn ronde mistlampen in voor de horizontaa­l georientee­rde exemplaren van de Rexton. Nieuws over de voor de exportmark­ten bestemde versies van de Rexton en Musso, volgt in een later stadium. (Autonieuws)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname