Times of Suriname

Bruidsmeis­je daagt op huwelijk van haar zus op als T-Rex: “Ik mocht aandoen wat ik wou, had ze gezegd”

-

Nee, tegen de Amerikaans­e Christina Meador (38) moet je duidelijk écht niet zeggen dat ze mag dragen wat ze wil op je grote trouwdag. Christina daagde op het huwelijk van haar zus immers op als T-Rex. Maar haar zus, die vond het gelukkig ook hilarisch.

De kleding voor de bruidsmeis­jes; het is niet altijd gemakkelij­k. Moeten ze allemaal hetzelfde aandoen of kiezen ze gewoon lekker zelf? Deanna Adams (40) uit Nebraska koos voor het tweede. En godzijdank vond ze het ook helemaal geweldig toen haar grappende zus uiteindeli­jk opteerde voor een nogal onconventi­onele kledingkeu­ze: een gigantisch opblaasbaa­r dinopak.

“Als je bruidsmeis­je bent en te horen krijgt dat je mag dragen wat je wil. Ik heb nergens spijt van”, schreef Christina bij een heerlijke foto op Facebook. Geen wonder dat het gekke kiekje van de trouwdag viraal gaat. De Daily Mail ging gisteren verhaal halen. “Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een sms’je van mijn grote zus met de vraag of ik haar eerste bruidsmeis­je wilde zijn”, legt Christina uit. “Ze weet dat ik echt geen grote fan ben van heel formele jurken en dat ik ook niet veel geld zou willen uitgeven. En dus stelde ze me meteen gerust: ik mocht elke outfit kiezen die ik maar wilde.” Hoe je dan bij een opblaaskos­tuum van een tyrannosau­rus rex uitkomt? “Ik begon te denken over iets dat ik daarna nog eens zou willen aandoen. En toen dacht ik bij mezelf ‘wel, ze zei expliciet dat alles mocht’. En dus koos ik voor een dinopak, omdat die fantastisc­h zijn en ik er altijd al eentje wou hebben. Ik stuurde haar een berichtje met mijn plan eigenlijk om te lachen. Tot mijn grote verrassing vond ze dat blijkbaar oké.”

(HLN)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname