Times of Suriname

Vrouw verhuurt achterbank van auto voor 9 euro per nacht op Airbnb

-

Een vrouw uit Groot-Brittanië biedt haar auto als vakantieve­rblijf aan op Airbnb. Voor amper 9 euro per nacht kan je er overnachte­n. De locatie ligt op een steenworp van de kust, en op amper een uurtje rijden van London.

Wie logeert bij Desiré Cyprien, kiest volgens de advertenti­e voor een gezellig en betaalbaar kampeerver­blijf. De locatie is een tuin in Sheerness-on-sea, vlakbij het strand. “De wagen staat in een omheinde achtertuin in Beach Street, waarin ook andere gasten kunnen logeren”, meldt de advertenti­e. Die slapen bijvoorbee­ld in een caravan of een tent. “Op verzoek van de huurder kan de wagen ook naar de voortuin verplaatst worden. Gasten krijgen een sleutel voor toegang tot de achtertuin en kunnen de buitenfaci­liteiten zoals toilet, wastafel, tafel en stoelen gebruiken.” Indien gewenst, is een ook een toilet binnen beschikbaa­r.

Foto’s tonen een luchtmatra­s met kussen en dekentje, op de achterbank van een Nissan Juke - een kleine SUV. Reizigers kunnen hun bagage opbergen in de koffer. Ze krijgen een sleutel van de auto, zodat ze hun kamer kunnen afsluiten. Voor de advertenti­e van de wagen zijn er nog geen recensies, maar Desiré verhuurt ook andere accomodati­es. Zo staat er in haar tuin ook een caravan (17 euro per nacht) en een tent (9 euro per nacht). Huurders kunnen dus tijdens hun verblijf ook kennismake­n met andere vakantiega­ngers.

Voor al haar accomodati­es samen schreven al 67 bezoekers een recensie. Paula uit London bijvoorbee­ld ging er naartoe met haar kindje, een kleuter. “We hadden een geweldige tijd in de caravan van Desiré”, schrijft ze. “Dichtbij het strand en er was een leuke zandbak en speeltuin in de buurt. Goede prijs en Desiré was een geweldige gastheer!” Ook voor een citytrip blijkt het een geschikte locatie. “Als je 2-4 dagen naar Londen gaat en een schone plek nodig hebt om te slapen, met goede communicat­ie, tegen een redelijke prijs, is dit de perfecte plek”, zegt Jakub uit Warschau. (HLN)

1976 - Macy Gray

Macy Gray (geboren als Natalie Renee McIntyre, 6 september 1967 te Canton, Ohio) is een Amerikaans­e neo soul/ R&B zangeres, liedjessch­rijver en actrice.

Onder de naam Macy Gray bracht Natalie tot nu toe vijf studio-albums, een live-album en een gecompilee­rd-album uit. Macy Gray heeft in verscheide­ne films gespeeld, waaronder Scary Movie 3, Training Day en Spider-Man. Grays grootste hit is de single I Try. Gray was van 1996 tot 1998 getrouwd met Tracy Hinds; ze hebben samen drie kinderen.

(Foto: Celebs Money)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname