Times of Suriname

I Style uit met

-

laconiek bij het filmpje. Het bijschrift schoot echter in het verkeerde keelgat van Paris Jackson, waarop zij besloot de puntjes op de i te zetten. “Superbowl 1993”, reageerde Paris kort en bondig onder het filmpje, waarmee ze verwijst naar het legendaris­che optreden van de King of Pop tijdens de Super Bowl-rusttijd van dat jaar. Ook maakt ze

duidelijk dat noch 50 Cent, noch Chris Brown ooit dat podium hebben ‘gehaald’. “Stilte, mijn vriend. Stilte. Er zit meer kracht in stilte dan jij misschien kan begrijpen. Echte legendes hoeven geen buitenspor­ige hoeveelhed­en energie uit te oefenen om de aandacht te trekken.”

(NU/Foto:Nme) Met muziek je hart kunnen luchten en tegelijker­tijd je boodschap op een leuke manier naar voren brengen. Zo doet de jonge veelbelove­nde artiest Rodney Pinas, met als artiestenn­naam I Style, dat ook met zijn muziek. Zijn nieuwste nummer Denki

is het resultaat daarvan. Hij wil met deze track eenieder laten weten dat we allemaal elkaar nodig hebben in het leven; ook al ben je zwart, wit , geel of rood . “We hebben elkaar nodig en we moeten allemaal zo positief mogelijk denken in het leven.”

Uniek wil hij altijd zijn met zijn muziek, daarom bedacht hij de naam I Style, welke letterlijk betekent ik (mijn) stijl. Deze naam past helemaal bij hem, omdat hij geen liederen zingt van anderen, maar uniek en origineel is.

Door veel te luisteren naar muziek groeide zijn interesse op dit gebied. Hij kreeg steeds het gevoel om zelf muziek te maken. De drang om zijn eigen teksten te schrijven, werd steeds groter. Hij wilde gewoon zijn ding doen en dat is muziek. Zo ontstond vorig jaar het reggaenumm­er Only One , een love song in het Engels en Sranan. Hiermee debuteerde I Style ook met zijn eerste videoclip. Een leuke en leerrijke ervaring voor hem als jonge opkomende artiest. Als het gaat om muziekstij­len dan mag gezegd worden dat reggae dichtbij zijn hart ligt, maar een leuke verrassing met Dancehall, Zouk en Afro zijn natuurlijk niet uitgeslote­n voor deze talentvoll­e artiest. Dat hij meertalig is, merken we aan de talen waarin hij zijn muziek uit. In de talen Engels, Aucaans, Nederlands en Sranan brengt hij positieve thema’s ten gehore: ‘Liefde’ en ‘Je geld op een eerlijke manier verdienen’. Met zijn nieuwste single Denki Bung, wil I Style een duidelijke boodschap geven. Zoals de naam het al zegt, denk goed na. Voor I Style is het belangrijk dat eenieder goed nadenkt voordat hij of zij iets gaat doen in het leven. Wees ook altijd positief. Van dit reggaenumm­er is er reeds een videoclip opgenomen bij Mango Bar & Grill, een leuke plek om gezellig samen te zijn. Dit nummer Denki Bung gaat ook over samen met elkaar leven. De productie van deze videoclip ligt in handen van RN Media. Meer muziek met een positieve boodschap garandeert hij zijn fans. Deze boodschap wil hij ook live overbrenge­n met optredens. “Be wise, ga naar school als je de kans krijgt. No mek’ matie har’ yu go du dong dong sani ..... denki bung. Gebruik je eigen verstand en soso lobi voor mijn fans”, klinkt de boodschap van deze veelbelove­nde zanger.

Ben jij ook nieuwgieri­g naar de nieuwste single van I Style? Blijf de sociale mediakanal­en en radio- en tv-zenders volgen, want de single komt heel binnenkort uit!

 ??  ??
 ??  ?? Bung
Bung

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname