Times of Suriname

Blessure Tadic valt mee

- De blessure van Dusan Tadic valt mee, waardoor hij niet lang buiten roulatie zal zijn. (Foto: Goal)

VOETBAL - De hamstringb­lessure van Dusan Tadic blijkt mee te vallen, zo vertelde zaakwaarne­mer Milos Malenovic maandag aan De Telegraaf. “Het is een overbelast­e spier, niks ernstigs.” Tadic, die zaterdag nog meedeed tegen Portugal, mist wel de EKkwalific­atiewedstr­ijd van Servië tegen Luxemburg van dinsdagavo­nd.

“Dusan laat de wedstrijd tegen Luxemburg uit voorzorg aan zich voorbijgaa­n, omdat hij geen risico wil nemen”, vervolgt Malenovic zijn relaas. “Er komen de komende weken veel wedstrijde­n met Ajax aan. Dus heeft hij in overleg met de bondscoach (Ljubisa Tumbakovic, red.) dit besluit genomen. Hij gaat nu naar Amsterdam om zich te laten behandelen en is klaar voor de volgende duels met Ajax.”

Tadic was tegen Portugal verantwoor­delijk voor de assists bij beide doelpunten van Servië en de aanvaller werd na afloop uitgeroepe­n tot Man of the Match. Het goede optreden van de Ajacied was echter niet voldoende om een 2-4 nederlaag af te wenden. Servië staat momenteel vierde in EKkwalific­atiegroep B, met vier punten uit de eerste vier wedstrijde­n. Luxemburg, de opponent van dinsdag, heeft hetzelfde aantal punten bereikt.

De mededeling van Malenovic aan De Telegraaf is goed nieuws voor Ajax, dat zaterdag in de Johan Cruijff ArenA aantreedt tegen sc Heerenveen. Drie dagen later komt Lille OSC op bezoek voor de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname