Times of Suriname

Sudhar alleen aan kop

-

TROEFCALL – Sudhar heeft bij de voortzetti­ng van de reguliere competitie van de Surinaamse Troefcall Bond goede zaken gedaan. Het wist van Shaktie met 92-59 te winnen en staat nu alleen aan kop in de competitie.

Shaktie begon sterk, maar viel na de tweede ronde totaal uiteen. Sudhar speelde een sterke derde en vierde ronde en won het duel uiteindeli­jk met klinkende cijfers. Koppel Arvind Jiawan-Amresh Sheoratan van de winnaar werd topscoorde­r van dit duel met 28 punten, terwijl koppel Himmenkuma­r MakhanlalP­erdiepkuma­r Rampersad van de verliezer goed was voor 15 punten.

In de andere partij maakte Toppers geen fout tegen Olaria en won met 80-66. In de eerste ronde stond Olaria met vijf punten voor, maar in de resterende rondes was Toppers oppermacht­ig en trok het duel eenvoudig naar zich toe. Koppel Hendrik Soerokromo-Marlon Reding van de winnaar werd topscoorde­r van dit duel met 26 punten. Koppels Henk Amstelveen-Andrew Muller en George Soekhai-Sameer Gobind van de verliezer waren elk goed voor 19 punten. Verder wist Kolibrie met 7877 te winnen van Trekkers en ‘t Hofje maakte gehakt van Openbaar Groen door grandioos te winnen met 96-41. De competitie wordt vandaag voortgezet en er staan vier wedstrijde­n op het schema. ‘t Hofje speelt tegen Trekkers, Openbaar Groen neemt het op tegen Shaktie, Toppers treft B.Samboys en Olaria komt uit tegen Kolibrie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname