Times of Suriname

Transfer Eriksen naar Real Madrid dichterbij

-

VOETBAL - Een eventuele transfer van Christian Eriksen van Tottenham Hotspur naar Real Madrid lijkt weer dichterbij te zijn gekomen, nu alles erop wijst dat Paul Pogba een nieuw contract bij Manchester United gaat onderteken­en. Beide spelers worden al langere tijd in verband gebracht met Real, maar volgens AS heeft Eriksen de beste papieren om volgend jaar naar Spanje te verhuizen. Eriksen, die zijn laatste contractja­ar bij the Spurs is ingegaan, voelt er naar verluidt weinig voor om zijn verblijf in Noord-Londen te verlengen. De voormalige Ajacied mag derhalve vanaf januari met andere clubs praten over een contract elders. Eriksen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Real tot zijn favoriete clubs behoort, al blijft een concreet bod van ‘De Koninklijk­e’ voorlopig uit. Tottenham geeft volgens AS echter niet zomaar op, daar de verliezend Champions Leaguefina­list van afgelopen seizoen Eriksen een nieuw vierjarig contract wil aanbieden met een jaarsalari­s van zes miljoen euro. De spelbepale­r strijkt met zijn huidige overeenkom­st in het Tottenham Hotspur Stadium vier miljoen euro per jaar op. Alleen aanvoerder Harry Kane, met een geschat jaarsalari­s van 8,8 miljoen euro, wordt nóg beter beloond door Tottenham. Pogba beschikt bij Manchester United over een contract tot medio 2021, met de optie om er nog een extra seizoen op Old Trafford aan vast te plakken. In de Engelse media zijn verhalen verschenen dat vicevoorzi­tter Ed Woodward achter de schermen gesprekken voert met Pogba en zijn entourage over een nieuwe overeenkom­st van de Franse middenveld­er bij the Red Devils. Hierdoor lijkt Real achter het net te vissen inzake een eventuele deal voor de wereldkamp­ioen uit Frankrijk. (VP)

 ??  ?? Een transfer van Christian Eriksen van Tottenham Hotspur naar Real Madrid lijkt nu dichterbij te zijn, omdat Paul Pogba op het punt staat zijn contract bij Manchester United te verlengen.
(Foto: Goal)
Een transfer van Christian Eriksen van Tottenham Hotspur naar Real Madrid lijkt nu dichterbij te zijn, omdat Paul Pogba op het punt staat zijn contract bij Manchester United te verlengen. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname