Times of Suriname

Nick Jonas emotioneel tijdens scène Priyanka in

-

Shonali Bose’s film The Sky Is Pink moet deze week tijdens het Toronto Film Festival (TIFF) in première gaan. Nick Jonas werd emotioneel toen zijn vrouw Priyanka Chopra Jonas bezig was met de opname van een emotionele scène. De Quantico-ster vertelde tijdens interviews dat Jonas tijdens het filmen van de laatste scène emotioneel werd: “Ik was bezig met de filmopname­s van The Sky Is Pink tot vier dagen vóór mijn huwelijk en Nick was ook aanwezig. We waren daar bezig met de voorbereid­ingen voor ons huwelijk en mijn medeproduc­enten en Shonali, waren heel gedienstig.”

Bose zei verder hierover: “Nick werd emotioneel bij de laatste scène die we aan het filmen waren vóór hun huwelijk. We hadden Nick gevraagd om op het einde te komen, omdat we speciaal voor hun champagne zouden drinken en taart zouden eten, maar hij is ietsje eerder gekomen en we waren in het donker terwijl Priyanka bezig was met opnames van een hele intense scène en toen hoorde ik gesnik en keerde me plotseling om en daar stond Nick naast me te huilen.” Chopra Jonas heeft toen aangehaald wat Bose toen had gezegd: “Je hebt je echtgenoot laten huilen. Dit is een geweldige scène.”

In The Sky Is Pink spelen Farhan Akhtar, Zaira Wasim en Rohit Saraf ook een rol. Het verhaal is gebasseerd op ware gebeurteni­ssen over Wasims karakter, Aisha Chaudhary, die een motivaties­preker is en bij wie longfibros­e is geconstate­erd. Ze vertelt het liefdesver­haal tussen haar ouders (gespeeld door Chopra Jonas en Akhtar). Deze film komt op 11 oktober uit. (BizAsia/ Foto:People.Pereze Hilton)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname